Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της πίτας του Ν. ΟΠΕΡ

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με την παρουσία πολλών μελών, αθλητών αλλά και φίλων του, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το βράδυ της Τετάρτης στην οικογενειακή ταβέρνα «Δαβαρίας» ο Ν. ΟΠΕΡ.

Το «παρών» έδωσε ο Πρόεδρος του Ν. ΟΠΕΡ Βασίλης Ποθητός, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του είπε: «Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ν. ΟΠΕΡ εύχονται σε όλους καλή & δημιουργική χρονιά με υγεία, προκοπή και αγάπη. Ευχαριστούμε την ταβέρνα Δαβαρίας, την κάβα Πολιουδάκης & την Coca-Cola 3Ε, που συνέβαλαν με τις χορηγίες τους στην επιτυχία της εκδήλωσης». Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Μανώλης Ψαρουδάκης, αδερφός του αείμνηστου Προέδρου Κωστή Ψαρουδάκη, μέλη του Δ.Σ., αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου και οι προπονητές.

Την κοπή της πίτας ανέλαβε ο Πρόεδρος του Ν. ΟΠΕΡ Βασίλης Ποθητός, ενώ τυχερά φλουριά μοιράστηκαν όλα τα τμήματα του Ν. ΟΠΕΡ. Συγκεκριμένα, από τους προπονητές τυχερός αναδείχθηκε ο Νεκτάριος Νικάκης, από την Ανδρική ομάδα ο Στέλιος Γαλανάκης και από τη Γυναικεία η Κατερίνα Κογεράκη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *