Σοκ στο 94’ για τον παραπονούμενο… Ερμή Ζωνιανών!

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η τύχη γυρίζει την πλάτη στον Ερμή Ζωνιανών ο οποίος βρέθηκε και πάλι πολύ κοντά σε ένα ακόμη βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά λύγισε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Φωστήρα να παίρνει μια υπερπολύτιμη νίκη με 1-0 χάρη στο κοντινό πλασέ του Τσιμπόκα, το οποίο βρήκε και σε αμυντικό και πήρε ύψος η μπάλα.

Κατά τ’ άλλα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά ο Ερμής Ζωνιανών ήταν τακτοποιημένος αμυντικά αναχαιτίζοντας τις περισσότερες των επιθέσεων που δέχθηκε. Λίγο το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε από το 89’ ο Ερμής λόγω της σωστής αποβολής του Κωστάκη με 2η κίτρινη, λίγο η ευκολία που σφύριζε φάουλ για τους γηπεδούχους ο Νικόπουλος στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα έφεραν το μοιραίο… Πάντως τα παράπονα των «πράσινων» για τον διαιτητή από την Σάμο εστιάζονται κυρίως στην φάση του 74ου λεπτού, όπου έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατο τράβηγμα στον Σαρρή, μην καταλογίζοντας την εσχάτη των ποινών.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Ο Φωστήρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι απειλώντας με κεφαλιά του Οικονομίκου που έδιωξε πριν την γραμμή ο Μπαμπουλάκης, αλλά και τα σουτ των Τσουβαλτσίδη (17’, 19’, 42’), Τσιμπόκα (30’) και Οικονομίκου (36’) που δεν βρήκαν στόχο. Καλές στιγμές του Ερμή στο 36’ με τον Λίτσκα να μην προλαβαίνει τη σέντρα του Κωστάκη και στο 38’ σε παρόμοια φάση να πλασάρει όπως θα ήθελε ο Κεφαλούκος.

Πιο ισορροπημένο ήταν το β’ ημίχρονο με τον Οικονομίκο να έχει σουτ που έφυγε σύρριζα άουτ στο 50’, όπως την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Τσιμπόκα στο 60’. Οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 62’ όταν βρέθηκε σε θέση βολής ο Λίτσκας αλλά τελευταία στιγμή του έβαλε την κόντρα αμυντικός και παραχώρησε κόρνερ, για να φτάσουμε στο 90’+4’ όπου ο Τσιμπόκας από το ύψος της μικρής περιοχής με σουτ νίκησε τον Χρήστου για το 1-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικόπουλος (Σάμου), Καρακελές, Αντωνόπουλος (Πειραιώς).
ΤΟ ΓΚΟΛ: 90’+4’ (Σ) Τσιμπόκας.
ΚΟΚΚΙΝΗ: 89’ Κωστάκης (2η κίτρινη).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Τόλιος (68’ Λιμήτσιος), Τσατσαρής, Πεχλιβανίδης, Στεβάνοβιτς, Γάγγος, Πανταζέλος, Τσιμπόκας, Οικονομίκος, Γαϊτάνης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Ν. Ζερβός, Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Πλιάτσικας, Σαρρής, Σκουτέλης (78’ Κουκούλης), Ρουμπάκης (73’ Βιτώρος), Λίτσκας, Κεφαλούκος (90’+3’ Τουρνάκης), Κωστάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *