Στα «σκαριά» το 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον σύλλογο Ρέθυμνο Volley Club, διοργανώνουν το, «3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) Ρεθύμνου 2015-2016».
Μετά το περυσινό, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένο πρωτάθλημα, τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά και μετά από συνάντηση του υπεύθυνου του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Νίκου Προβιά, με τον πρόεδρο του συλλόγου Ρέθυμνο Volley Club Βιδάκη Γιώργο, αποφασίστηκε η διεξαγωγή του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης, το οποίο θα ξεκινήσει την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το 1989 και προγενέστερα, (εκτός της ομάδας των Φοιτητών) και να μην είναι εν ενεργεία αθλητές, σε εθνική κατηγορία πετοσφαίρισης. Εν ενεργεία αθλητές, ορίζονται αυτοί που αγωνίστηκαν την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι γυναίκες ανεξάρτητα εάν είναι εν ενεργεία αθλήτριες.
Ισχύει το Καταστατικό του Πρωταθλήματος 2014-2015 με τις αλλαγές που θα ορίσει η επιτροπή Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης μετά από την συνάντηση των αρχηγών των ομάδων που θα δηλώσουν ενδιαφέρον. Οι δηλώσεις των ομάδων θα γίνονται μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2015 είτε τηλεφωνικά είτε στο rethvolleyclub@gmail.com ή στο https://www.facebook.com/rethymno.volley.club
Το πρωτάθλημα υπολογίζετε να ξεκινήσει, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά από την συνάντηση των αρχηγών των ομάδων.
Υ.Γ : Όσοι ενδιαφέρονται αλλά δεν έχουν βρει ομάδα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους : Βιδάκης Γιώργος Τηλ: 6977509765, Σταυρουλάκης Βαγγέλης Τηλ: 6946377074

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *