Στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Kickboxing «Athens Challenge» 3 αθλητές του ΑΣ Διηνεκής Ρεθύμνου

Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Samson Gym διέπρεψε στις αρχές του 2024 πρωταγωνιστώντας στο επίσημο Πανευρωπαϊκό κύπελλο Kickboxing «Athens Challenge» της WEKO, κατακτώντας 2 πρώτες και μια δεύτερη θεση στην διοργάνωση.
Κυπελλούχοι Ευρώπης αναδείχτηκαν, η 14χρονη Θεοπίστη Καπαρού στα 52κ. στην κατηγορία 14-16 Low kick και ο Στέφανος Αντωνάκης 91+κ. στην κατηγορία 18+, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ την δεύτερη θεση κατέλαβε ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου στα 91+κ. στην κατηγορια16-17 Low kick. Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 2000 αθλητές από 25 χώρες σε μια άψογη διοργάνωση στο δυναμικό άθλημα του kick boxing.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Αθλητικός Σύλλογος Διηνεκής Ρεθύμνου:
«Συγχαρητήρια στους Αθλητές για την δύσκολη προετοιμασία που ξεκίνησε τρεις μήνες πριν και έφερε τα παραπάνω αποτελέσματα ,σκληρή δουλειά ,τέλεια αποτελέσματα και το πιο σημαντικό χωρίς τραυματισμούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Χατζόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια που πάντα είναι δίπλα στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και υποσχόμαστε ότι το 2024 θα είναι πιο δημιουργικό.»

  • kickbox_kaparou
  • kickbox_antonakis1
  • kickbox_antonakis
  • kickbox_xatzigeorgiou

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *