26 Απριλίου 2024

Στην Κρήτη 25/2 το «8ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων»

Μετά την ολοκλήρωση του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, το ενδιαφέρον του ελληνικού στίβου μεταφέρεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. διοργανώνει το «8ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων» το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης. Επίσης τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου – ΔΟΠΑΦΜΑΗ και διεξάγονται με την υποστήριξη του Ε.Α.Κ.Η. (Ελευθερίας), της Εταιρείας Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο στάδια. Στο Ε.Α.Κ.Η. (Ελευθερίας) τα αγωνίσματα Σφαιροβολίας, Δισκοβολίας και Σφυροβολίας και στο Παγκρήτιο στάδιο το αγώνισμα του Ακοντισμού.

Το 8ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων, αποτελεί το σημαντικότερο αγώνα ρίψεων ανοιχτού στίβου στην Ελλάδα και για αυτό οι πρώτοι νικητές αξιολογούνται με 25 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Επίσης αποτελεί πρόκριση για το νικητή της Σφυροβολίας Κ23 Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χειμερινών ρίψεων και συμπεριλαμβάνεται από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στους εγκεκριμένους αγώνες επίτευξης ορίων, για την πρόκριση των αθλητών – αθλητριών στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2023.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *