23 Φεβρουαρίου 2024

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ν. Καραβάνος για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U17

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει αύριο στην Κωνσταντινούπολη το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μια διοργάνωση και θα συμμετάσχει με 13 αθλητές, Ανάμεσα τους και ο Ρεθυμνιώτης Νίκος Καραβάνος στην Ελεύθερα στα 92κ. Στην προπονητική ομάδα που συνοδεύει την Ελληνική αποστολή στην Τουρκία είναι και ο προπονητής του ΑΠΟΡ Μανώλης Καραβάνος.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6 Αυγούστου. Θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες και στα τρία στιλ.
Στην Ελληνορωμαϊκή θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα οι: Θανάσης Τσινιάς (48κ.), Σωκράτης Κωνσταντινίδης (60κ.), Θανάσης Ευθυμιάδης (65κ.), Αρίωνας Κολιτσόπουλος (71κ.), Λευτέρης Παππάς (80κ.) και Δημήτρης Παππάς (92κ.).
Στην Ελευθέρα θα παλέψουν οι: Αϊκ Καζαριαν (55κ.), Βασίλης Κεσίδης (65κ.), Αβραάμ Μουστόπουλος (71κ.), Θεόφιλος Κεσίδης (80κ.) και Νίκος Καραβάνος (92κ.)
Στις Γυναίκες θα αγωνιστούν οι Μαρία Λουίζα Γκίκα (43κ.) και Λουκία Καραγιάννη (61κ.).
Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα αύριο θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους οι Θανάσης Τσινιάς. Θανάσης Ευθυμιάδης και Λευτέρης Παππάς.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξης Κολιτσόπουλος, Μανώλης Καραβάνος και Μόησεν Παριγέι, ενώ συνοδός αποστολής είναι οι Αλέξανδρος Νίτσιος. Τέλος στους αγώνες θα διαιτητεύσει η Ευαγγελία Πατέτσου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *