Στην προπόνηση του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ, ο Σ. Γκιουλέας

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ , κλήθηκαν 17 αθλητές γεννημένοι τα έτη 2005-06 στην προπόνηση που θα πραγματοποιεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο βοηθητικό #1 του ΟΑΚΑ 16.45-18.45. Ανάμεσα στους17 αθλητές είναι και ο Έφηβος του Ρέθυμνο BC, Σωτήρης Γιουλέας.

Οι 17 νεαροί που κληθήκαν στην προπόνηση της Παρασκευής στο Βοηθητικό του ΟΑΚΑ είναι: Παπαζώτος (Εκπ. Πλάτωνα), Πρωτόγερος (Μίλων), Χατζής (Πρωτέας Σχηματαρίου), Μαργκολιν (Αργυρούπολη), Ιωαννίδης (Πανερυθραϊκός), Νικολαΐδης (Λαύριο), Γκόλαντας (Ολυμπία Αργολίδας), Μουάτσος (Δούκας), Μπαλόπουλος (Καλαμάτα 80’), Σιώτας (Deree), Ανδρουλιδάκης (Εκπ. Πλάτωνα), Μπώτσης (Πανερυθραϊκός), Σφακιανάκης (Deree), Γκιουλέας (Ρέθυμνο BC), Ροζάκης (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Κακαρούχας (Πανερυθραϊκός), Λιάκος (Οίακας Ναυπλίου).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

H Ανακοίνωση του Ρέθυμνο BC:
«Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, ο αθλητής μας, Σωτήρης Γκιουλέας, επιλέχθηκε μαζί με ακόμα 16 παίκτες από όλη την Ελλάδα, για να συμμετάσχει στις προπονήσεις του κλιμακίου Εφήβων (γεν. 2005-2006) στο ΟΑΚΑ (21/10 – 16.45).

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να συγχαρεί τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα, Σωτήρη Γκιουλέα, για τη νέα αυτή διάκριση και είμαστε σίγουροι πως αυτές οι πολύτιμες εμπειρίες θα τον βοηθήσουν για ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του μπάσκετ.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *