Στην Σοχώρα θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΡ

Ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου απέκτησαν Ερμής Ζωνιανών και Ρεθυμνιακός στους σημερινούς πρώτους ημιτελικούς που διεξήχθησαν σε μυλοποταμίτικο έδαφος. Οι δυο κέρδισαν 2-1 ΑΟΝ Αστέρα και Αστέρα Περάματος και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στους επαναληπτικούς που θα διεξαχθούν στην Σοχώρα.

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο Ερμής Ζωνιανών στο γήπεδο Λιβαδίων όπου με δύο γκολ του Κουκούλη στο 22’ προηγήθηκε 2-0. Ο ΑΟΝ Αστέρας ισορρόπησε ζήτησε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις (27’ σε χέρι αμυνομένου και στο 39’ σε ανατροπή του Απ. Κλειδή) και κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Ρότζεν. Πέναλτι ζήτησε και ο Ερμής Ζωνιανών σε μαρκάρισμα πάνω στον Α. Παπαδάκη, με τον κ. Ταμπουρατζή να υποδεικνύει πως η μπάλα νωρίτερα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Την ίδια ώρα στην Αλφά ο Ρεθυμνιακός πανηγύρισε σπουδαία νίκη με ανατροπή (1-2) επί του Αστέρα Περάματος παίρνοντας ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για να βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Εμ. Παπαγιαννάκη (8’) και ο Ρεθυμνιακός με τον Ερ. Ματαραγκάσι (48’).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ημιτελικά (Διπλά Παιχνίδια)

Α’ Αγώνες

Τετάρτη 5 Απριλίου

*11. Ερμής Ζωνιανών – ΑΟΝ Αστέρας      2 – 1

(13’, 22’ Κουκούλης – 45’+ Ρότζεν)

*12. Αστέρας Περάματος – Ρεθυμνιακός   1 – 2

(38’ Εμ. Παπαγιαννάκης – 51’ Π. Κλειδής, 70 πεν. Δ.Ε. Μανωλακάκης)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *