Στην τελική ευθεία για τον «2ο Νικηφόρειο Δρόμο»

Τα πάντα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή για 2η συνεχόμενη χρονιά του σπουδαίου αγώνα δρόμου στην δημοτική ενότητα Νικηφόρου Φωκά, με την επωνυμία «2ος Νικηφόρειος Δρόμος».
Η ημέρα διεξαγωγής του «2ου Νικηφόρειου Δρόμου είναι η ερχόμενη Κυριακή 19 Απριλίου. Οι συμμετοχές μέχρι σήμερα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικές αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, γεγονός που χαροποιεί ιδιαιτέρως τους διοργανωτές οι οποίοι ελπίζουν, με σύμμαχο τον καιρό, η φετινή διοργάνωση να ξεπεράσει σε επιτυχία την παρελθούσα. Υπενθυμίζεται ότι την υλοποίηση της συγκεκριμένης αθλητικής δράσης έχει αναλάβει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, και σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Νικηφόρου Φωκά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «2ου ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ»
Το Πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει:
1) Παιδικό αγώνα δρόμου 1.200 μέτρων με ώρα εκκίνησης τις 09:00 το πρωί από τον Πρινέ και τερματισμό το Ατσιπόπουλο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννηθέντα από το έτος 1999 έως 2007, τα οποία θα τρέξουν με την ευθύνη των γονέων τους. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθεί δωρεάν μπλουζάκι, μετάλλιο καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα.
2) Παιδικό αγώνα δρόμου 2000 μέτρων με ώρα εκκίνησης τις 10:00 το πρωί από την Παλαίλιμνο και τερματισμό το Καλονύκτι. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά γεννηθέντα από το έτος 1999 έως 2007, τα οποία θα τρέξουν με την ευθύνη των γονέων τους. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθεί δωρεάν μπλουζάκι, μετάλλιο καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα.
3) Φυσιολατρική Περιπατητική Διαδρομή Βουνού με βαθμό δυσκολίας ένα(1) και σημείο εκκίνησης την διασταύρωση για το χωριό Καλονύκτι στις 08:45 το πρωί και τερματισμό το Καλονύκτι. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.
4) Ποδηλατοβόλτα 22.600 μέτρων με ώρα εκκίνησης τις 09:00 το πρωί από το Ατσιπόπουλο και τερματισμό το Καλονύκτι. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.
5) Αγώνας Δρόμου και δυναμικό βάδισμα 5.300 μέτρων με ώρα εκκίνησης τις 10:00 το πρωί από τον Αγ. Κων/νο και τερματισμό το Καλονύκτι. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα και οι τρεις πρώτοι(άνδρες-γυναίκες) αναμνηστικό κύπελλο .
6) Αγώνας Σκυταλοδρομίας 2Χ11.300 μέτρων με ώρα εκκίνησης τις 09:45 το πρωί από το Ατσιπόπουλο με θέση αλλαγής την διακλάδωση κάτω Βαλσαμονέρου και τερματισμό το Καλονύκτι περνώντας μέσα από 11χωριά.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο, δίπλωμα καθώς και ένα αθλητικό σακίδιο προσφορά των Οπτικών ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ με διάφορα δώρα. Επιπλέον, οι τρεις πρώτες ομάδες θα λάβουν αναμνηστικό έπαθλο.
7) Αγώνας Δρόμου 22.600 μέτρων με ώρα εκκίνησης τις 09:30 το πρωί από το Ατσιπόπουλο και τερματισμό το Καλονύκτι περνώντας μέσα από 11χωριά.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο, δίπλωμα καθώς και ένα αθλητικό σακίδιο προσφορά των Οπτικών ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ με διάφορα δώρα. Ακόμα οι τρεις πρώτοι (άνδρες-γυναίκες) θα λάβουν αναμνηστικό κύπελλο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Δήμου: http://www.rethymno.gr μετά από συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης έως την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 και ώρα 15:00 .
β) Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής στο γραφείο του τμήματος Αθλητισμού (Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη») έως την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 και ώρα 15:00 Εmail: sports.rethymno@gmail.com
γ) Στο φαξ : 28310 – 55645 έως την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 και ώρα 15:00.
δ) Την ίδια ημέρα(19 Απριλίου) μια ώρα πριν στο σημείο εκκίνησης του αντίστοιχου αγώνα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *