Στον τελικό Κυπέλλου ο ΑΟΝ Αστέρας!

Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση για τον πρώτο φιναλίστ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου 2023, με τον ΑΟΝ Αστέρα να επιστρέφει σε τελικό μετά από 7 χρόνια.

Η ομάδα του Ηλία Ασπρομάτη εκθρόνισε τον περυσινό Κυπελλούχο Ερμή Ζωνιανών, πετώντας εκτός τελικού μετά την ολοκλήρωση του συγκλονιστικού σημερινού επαναληπτικού ημιτελικού. Αυτός έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του τερματοφύλακα του ΑΟΝ Αστέρα Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αποκρούοντας τρία πέναλτι στην διαδικασία που χρειάστηκε να φτάσουμε για να αναδειχθεί ο πρώτος φιναλίστ. Η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν 1-0 με το γκολ του Ρότζεν απο το 39’ ισοφαρίζοντας ουσιαστικά το 2-1 του πρώτου αγώνα. Έτσι οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι εκεί ο ΑΟΝ Αστέρα επικράτησε με 4-3 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό.

Ο δεύτερος φιναλίστ του φετινού τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΡ θα γίνει γνωστός σήμερα (16.30), όπου είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός Ρεθυμνιακός-Αστέρας Περάματος και πάλι στην Σοχώρα, με τα «δελφίνια» να έχουν επικρατήσει 2-1 στον πρώτο αγώνα.

 

Η διαδικασία των πέναλτι

Σιόρε (ΑΟΝ Αστέρας) 1-0

Μπαμπουλάκης (Ερμής Ζωνιανών) 1-1

Αντωνόπουλος (ΑΟΝ Αστέρας) 2-1

Σκουτέλης (Ερμής Ζωνιανών) 2-2

Μαραθιανός (ΑΟΝ Αστέρας) Απόκρουση Δερμιτζάκη

Ξηρός (Ερμής Ζωνιανών) Απόκρουση Παπαδάκη

Ψυχουντάκης (ΑΟΝ Αστέρας) Άουτ

Γεμιστός (Ερμής Ζωνιανών) 2-3

Ρότζεν (ΑΟΝ Αστέρας) 3-3

Γκέκας (Ερμής Ζωνιανών) Απόκρουση Παπαδάκη

Βασιλείου (ΑΟΝ Αστέρας) 4-3

Ζερβός (Ερμής Ζωνιανών) Απόκρουση Παπαδάκη

 

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΡ

Β’ Αγώνες

Τρίτη 25 Απριλίου

*11. ΑΟΝ Αστέρας – Ερμής Ζωνιανών      4 – 3 πεν. (1-0 κ.α.) {1-2}

(39’ Ρότζεν)

Τετάρτη 26 Απριλίου (16.30)

*12. Ρεθυμνιακός – Αστέρας Περάματος (Ρεθύμνου – Δασκαλομαρκάκης, Διονύσης, Αγαλιώτης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης). {2-1}

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *