Στο βάθρο του 37ου Ράλλυ Κρήτης οι Ρεθυμνιώτες οδηγοί

Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα που προσέφερε το 37ο Ράλλυ Κρήτης 2015 με σούπερ ειδική στο λιμάνι του Ηρακλείου το απόγευμα του Σαββάτου.
Δυο ρεθυμνιώτικα πληρώματα ανέβηκαν στο βάθρο του 37ου Ράλλυ Κρήτης που ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Στην κατηγορία F2 οι Ανδρέας Περάκης- Κώστας Γκουρουγκιαούρης με PEUGEOT 206 KIT CAR κατέλαβαν την 3η θέση, αλλά και στην Ν4 οι Λευτέρης Αλυγιζάκης- Μιχάλης Χατζηδάκης με MITSUBISHI LANCER EVO IX, βρέθηκαν στο ίδιο «σκαλί» του βάθρου.

Μετά από μεγάλη μάχη και ωραίο αγώνα νικητές κατακτώντας την πρώτη θέση γενικής οι Γιώργος Αναπολιοτάκης και Αλέξανδρος Χακλιαδάκης με SEAT IBIZA KIT CAR EVO II κερδίζοντας τρεις από τις επτά ειδικές διαδρομές του αγώνα ,εκμεταλλευόμενοι έτσι και την εγκατάλειψη του πρωτοπόρου στην βαθμολογία Καρπάνου. Στην δεύτερη θέση γενικής οι Μανώλης Πιτσάκης- Γιώργος Πολυζώης με Mitsubishi lancer evo x κερδίζοντας τέσσερις ειδικές διαδρομές με τελική διάφορα από τους πρώτους 5,17sec. Στην τρίτη θέση της γενικής βρίσκουμε τους ‘NIKON’- Νίκο Πετρόπουλο με MITSUBISHI LANCER EVO IX έχοντας κινηθεί σε γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς ,σε όλες τις ειδικές του αγώνα. Την εξάδα της γενικής κλείνουν τρία τοπικά πληρώματα αφήνοντας πίσω τους δυνατότερους συνδυασμούς. Συγκεκριμένα στην 4η θέση έχουμε τους Γιάννη Νικολιδάκη- Μάνο Πετούση με PEUGEOT 106 S16,με τους Χαράλαμπο Πατσουράκη- Γιώργο Ζωφάκη με CITROEN C2- R2 να κατακτούν την 5η θέση γενικής και τους Ανδρέα Περάκη- Κώστα Γκουρουγκιαούρη με PEUGEOT 206 KIT CAR να τερματίζουν στην 6η θέση γενικής.

Στην F2000 τα πράγματα έδειξαν από την αρχή ότι θα είχαμε σπουδαίες μάχες με τέσσερα πληρώματα να διεκδικούν την τριάδα της κατηγορίας. Τελικοί νικητές μετά από σπουδαία εμφάνιση σε όλον τον αγώνα οι Γιάννης Νικολιδάκης- Μάνος Πετούσης με PEUGEOT 106 S16 έχοντας κινηθεί πάντα σε χρόνους εξάδας γενικής. Δεύτεροι για την F2 οι Χαράλαμπος Πατσουράκης- Γιώργος Ζωφάκης με CITROEN C2- R2 και τρίτοι οι Ανδρέας Περάκης- Κώστας Γκουρουγκιαούρης με PEUGEOT 206 KIT CAR. Μεγάλοι άτυχοι της τετράδας αυτής οι Μάνος Δημητρίου- Ελένη Μαλακτάρη με CITROEN SAXO καθώς μέχρι την 5η ειδική ήταν δεύτεροι στην F2 και πέμπτοι γενικής έχοντας κάνει έναν πολύ ωραίο αγώνα ,αλλά μετά άρχισαν να χάνουν θέσεις.

Μάχες είχαμε και στις κλάσεις με την κλάση της Ν2 να πηγαίνει στους Μιχάλη Ανταλουδάκη- Νίκο Πλούμη με PEUGEOT 106 S16,αφηνοντας δεύτερους τους Ανδρέα Μαραγκάκη- Κατερίνα Μαραυάκη με PEUGEOT 106 S16 και τρίτους τους Ευάγγελο Παρθενιάδη- Κώστα Χατζάκη με CITROEN SAXO VTS.

Στην κλάση της Ν4 νικητές είναι οι Μανώλης Πιτσάκης- Γιώργος Πολυζώης με Mitsubishi lancer evo x ακολουθούμενοι από τους ‘NIKON’- Νίκο Πετρόπουλο με MITSUBISHI LANCER EVO IX στην δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Λευτέρης Αλυγιζάκης- Μιχάλης Χατζηδάκης με MITSUBISHI LANCER EVO IX.

Στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία για αυτόν τον αγώνα την κλάση της Α6, στο πρώτο σκαλί του βάθρου έχουμε τους Γιάννη Νικολιδάκη- Μάνο Πετούση με PEUGEOT 106 με τους Χαράλαμπος Πατσουράκης- Γιώργος Ζωφάκης με CITROEN C2- R2 να ανεβαίνουν στο δεύτερο σκαλί και τρίτους τους Γιώργο Περουλάκη- Λευτέρη Σαρρή με HONDA CIVIC.

Στην Α7 νικητές είναι οι Περάκης- Κώστας Γκουρουγκιαούρης με PEUGEOT 206 KIT CAR ενώ στην Α8 νικητές οι πρώτοι του αγώνα Γιώργος Αναπολιοτάκης και Αλέξανδρος Χακλιαδάκης με SEAT IBIZA KIT CAR EVO II.

Στις αρκετές εγκαταλείψεις τώρα του αγώνα ,στοπ στις καλές εμφανίσεις τους έβαλαν αναγκαστικά οι Νίκος & Δημήτρης Καρπάνος με Mitsubishi lancer evo x όταν δεν παρουσιάστηκαν στο Σ.Ε.Χ. 3 όπως επίσης και οι Αντώνης Σταφυλοπάτης – Θανάσης Τσιούκας με το OPEL ASTRA OPC. Συνέχεια με τους Μιχάλη Πατεράκη- Μανώλη Λιοδάλη με LANCIA INTEGRALE που δεν παρουσιάστηκαν στο Σ.Ε.Χ. 1D. Οι Γιάννης Πετράκης- Γιώργος Λαγουδάκης με PEUGEOT 106 KIT CAR εγκατέλειψαν καθώς δεν παρουσιάστηκαν στο Σ.Ε.Χ.7 ενώ οι Δάμων Τσικρικονάκης- Θεόδωρος Καραπαναγιώτης με HONDA CIVIC δεν παρουσιάστηκαν στο Σ.Ε.Χ. 3Β. Οι ατυχίες συνεχίζονται με τους Μιχάλη Νικολίτση- Κώστα Μαραγκάκη με PEUGEOT 106 S16 καθώς το πλήρωμα εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη στην 5η ειδική διαδρομή ,ενώ οι Γιάννης Δαμιανάκης- Λευτέρης Θεοδωράκης με PEUGEOT 205 δεν παρουσιάστηκαν στο Σ.Ε.Χ. 3. Κλείνοντας με τους άτυχους του αγώνα έχουμε τους Μιχάλη Πουλάκη- Βαγγέλη Προβιδάκη με TOYOTA YARIS σταματώντας τις προσπάθειες τους στην 5η ειδική από μηχανική βλάβη.
time2rally.gr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *