Στο Κολεγιακό πρωτάθλημα ο Νουχάκης με το Montana University

Ο Ρεθυμνιώτης τενίστας από τον Ιανουάριο του 2022 θα ανήκει στην ομάδα τένις του Montana State University.

Ο νεαρός τενίστας, το 2019 ταξίδεψε από το Ρέθυμνο στην Ισπανία όπου ανήκει στην Btt Tennis Academy Barcelona, έχοντας εξαιρετική παρουσία τα τελευταία χρόνια στα τουρνουά Junior ανα τον κόσμο που συμμετείχε, ενώ είναι μέλος την Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Πριν από μερικές ημέρες, υπέγραψε με το Montana State University με 100% υποτροφία και συμβόλαιο του περιλαμβάνει σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα για τον 18χρονο Ρεθυμνιώτη, ο οποίος θα αγωνίζεται με την ομάδα τένις του πανεπιστημίου στο κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής και συγκεκριμένα στην Big Sky Conference της 1ης κατηγορίας του πρωταθλήματος, όπου το Montana πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Το Montana State University, είναι ένα από τα καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια παγκοσμίως, έχει περίπου 15.000 φοιτητές και όλες οι αθλητικές ομάδες του πανεπιστημίου συμμετάσχουν στο Division 1 της Αμερικής, όπου είναι η κορυφαία κατηγορία σε όλα τα αθλήματα.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *