Στο πρόγραμμα «Uefa Disney Playmakers» η ακαδημία Ρ.Ε.Α.

Ανακοίνωση:
«Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανακοινώνει με χαρά και περηφάνεια την ένταξη της στο πρόγραμμα «UEFA DISNEY PLAYMAKERS». Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και συνεχούς ανάπτυξης των τμημάτων υποδομών, αλλά και του ποδοσφαίρου Γυναικών γενικότερα, η ομάδα μας υιοθετεί ένα πρότυπο πρόγραμμα που θα φέρει ακόμα περισσότερα κορίτσια στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, στοχεύει στην προσέλκυση κοριτσιών 5-8 ετών, τα οποία θα κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον, με έμφαση στη διασκέδαση, τη φιλία και το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για διδασκαλία μιας νέας προσαρμοσμένης φιλοσοφίας που χρησιμοποιεί φαντασία από ιστορίες και χαρακτήρες της Disney ως εργαλείο εκμάθησης και προπόνησης δεξιοτήτων ποδοσφαίρου, ώστε το παιδί να ενταχθεί σε μία ομάδα με κοινό σκοπό τη σωματική, κοινωνική και συναισθηματική του ανάπτυξη μέσω του ποδοσφαίρου! Για εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6972187222 ή στο email aorea.office@gmail.com

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UEFA «PLAYMAKERS»
Το UEFA Playmakers είναι μια αθλητική δραστηριότητα που προσφέρει διασκεδαστική και ασφαλή εισαγωγή στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου για κορίτσια 5-8 ετών, μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι και τη μαγεία της αφήγησης της Disney.
Το πρόγραμμα προορίζεται για μικρά κορίτσια ηλικίας 5 έως 8 ετών και τους επιτρέπει να ανακαλύψουν την πρακτική πλευρά του αθλήματος, μαθαίνοντας μέσα από προσαρμοσμένες και διασκεδαστικές μεθόδους, εμπνευσμένες από το σύμπαν της Disney. Τα παιδιά εκπαιδεύονται ακολουθώντας την ιστορία ενός από τους χαρακτήρες και ενεργούν ως ο αγαπημένος τους ήρωας ή ηρωίδα, ή συμμετάσχουν σε παιχνίδια που θυμίζουν το σενάριο κάποιας δημοφιλούς ταινίας καρτούν.
Το Playmakers συγκεντρώνει την πιο πρόσφατη έρευνα σχετικά με τα οφέλη της μάθησης που βασίζεται στο παιχνίδι και τη μαγική δύναμη της αφήγησης της Disney για να προσφέρει:
Νέες φιλίες
Ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον που προφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν νέους φίλους.
Υγεία & αυτοπεποίθηση
Δραστηριοποίηση των κοριτσιών μέσα από το παιχνίδι, το ποδόσφαιρο και τους πιο αγαπημένους τους χαρακτήρες της Disney.
Δεξιότητες ζωής
Εμπνευσμένη και ελκυστική δραστηριότητα που έχει σχεδιαστεί για την οικοδόμηση δεξιοτήτων ζωής.
Αγάπη για το ποδόσφαιρο
Εμπνέει την αγάπη για το ποδόσφαιρο μέσα από το παιχνίδι και την αφήγηση της Disney.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *