23 Απριλίου 2024

Στο Ρέθυμνο το Πανελληνίο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Masters

Ανακοίνωση:
«Μία πολύ μεγάλη διοργάνωση θα φιλοξενήσει ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου στην πόλη μας, διοργανώνοντας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου στη δημοφιλή κατηγορία των Masters Ανδρών/Γυναικών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου 2024 από την ΕΟΠ, σε συνεργασία με τον σύλλογο μας.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου ενημερώνει για την έγκαιρη κράτηση δωματίων αλλά και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες οι ενδιαφερόμενοι, μιας και η πόλη μας αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παράλληλα, ο Σύλλογος μας έχει φροντίσει ήδη να έρθει σε επαφή με δομές φιλοξενίας και με την ακτοπλοϊκή εταιρία ΑΝΕΚ Lines για εκπτώσεις.

Συνημμένα θα βρείτε λίστα με τα προτεινόμενα ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο.

Σχετικά με την ακτοπλοϊκή μετακίνηση, σύμφωνα με επιστολή της ΑΝΕΚ Lines θα υπάρχει έκπτωση 50% σε 200 άτομα και 40 οχήματα, που θα ταξιδέψουν προς και από Κρήτη. Τα εισιτήρια θα αναγράφουν τον κωδικό :ORDER No:24/326/O50/AKL

Για την κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων, και κατόπιν ενημερωτικής επιστολής της ΑΝΕΚ Lines, μπορείτε να επικοινωνείτε έγκαιρα, με τα εξής πρακτορεία:

Πειραιά:
– ANEK LINES, Ακτή Κονδύλη 24, τηλ.: 210 4197400 e-mail: anekagencypiraeus@attica-group.com
– Gelasakis Shipping & Travel, Αριστείδου 6, Πειραιάς, τηλ.: 210 4222440, e-mail: info.piraeus@letstour.gr

Σούδας:
ANEK LINES Πλ. Σούδας, τηλ. 2821080050, e-mail: anekagencychania@attica-group.com Ηρακλείου: ANEK LINES, Λεωφ. Δημοκρατίας 11, Ηράκλειο, τηλ: 2810-308000, e-mail: anekagencyheraklion@attica-group.com

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε και με το σωματείο του Άτλαντα Ρεθύμνου (atlaspodilasia@gmail.com)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΣΤΕΡΣ (1) 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *