Στο 1ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ο ΝΟΡ

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία κατέγραψε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, παίρνοντας την πρόκριση στο 1ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, που θα διεξαχθεί στις 30-31 Μαρτίου στο Καρπενήσι.
Οι Ρεθυμνιώτισσες κατέκτησαν τη νίκη χθες το απόγευμα στο νοκ άουτ ματς κόντρα στην Γλυφάδα, επικρατώντας με 9-8 στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Με ψυχή, με την Έλενα Φαρμάκη σε μεγάλη μέρα (4 γκολ), με συγκέντρωση και πάθος έφτασαν σχετικά εύκολα στην πρόκριση, καθώς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντίπαλες τους να πιστέψουν πως μπορούν να φύγουν με το “διπλό”.
Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η αποφασιστικότητα των γηπεδούχων, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0. Δύο φορές οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να ισοφαρίσουν (2-2, 4-4) και έκτοτε οι “κυανοκίτρινες” δεν έχασαν ποτέ τα “ηνία”, με τη Γαβαλά να “υπογράφει” τη νίκη, κάνοντας το 9-6 στα μισά της 4ης περιόδου. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενες ήταν να μειώσουν σε 9-8 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο φάιναλ φορ  επίσης προκρίθηκαν οι Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός και Νηρέας Χαλανδρίου.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 4-3, 7-5, 9-8.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 2, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 4, Πατσαχάκη, Μαλιαρού, Καρυπίδου Η. 1.
ΓΛΥΦΑΔΑ (Α. Πιρπιρής): Ζοφώνη, Τσελέντη 1, Ελληνιάδη 2, Λόνδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Ντάσιου, Παπαναστασίου Δ., Αρχοντάκη, Κοντονή 1, Γιαννοπούλου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *