Στόχος της ΚΟΕ η ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων

Η συνεδρίασε στις 14/4 με αντικείμενο συζήτησης την επανεκκίνηση των αθλημάτων της, η οποία όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε θα έρθει σε άμεση, βεβαίως, συνάρτηση με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας αναφορικά με την κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας. Η Ομοσπονδία μέσα από την ανακοίνωση της τονίζει ότι, προφανώς εφόσον και όταν χαλαρώσουν τα μέτρα, θα ακολουθήσει όλες τις οδηγίες ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ:
«Με ζητήματα που άπτονται της επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας των αθλημάτων της ΚΟΕ, ασχολήθηκε σήμερα (14/4) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ που συνεδρίασε σχετικά.
Η Εκτελεστική Επιτροπή, συνεκτιμώντας τις εισηγήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ομοσπονδίας και τα δεδομένα που επικρατούν στη χώρα, με την πανδημία του κορονοϊού COVID – 19, κατέληξε στην διαπίστωση ότι αναλόγως με την εξέλιξη των πραγμάτων, τις αποφάσεις της πολιτείας, τις ανακοινώσεις της επιστημονικής κοινότητας και του χρόνου επαναλειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, θα δρομολογηθεί και η επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στα αθλήματα της ΚΟΕ.
Στόχος της Ομοσπονδίας είναι, τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν, με τροποποίηση των αγωνιστικών προγραμμάτων και σύντμηση των ημερομηνιών, ώστε η επόμενη αγωνιστική περίοδος (2020-21) να είναι απαλλαγμένη από αγωνιστικές εκκρεμότητες.
Προβληματισμός αναπτύχθηκε επίσης για την προετοιμασία των αθλητών / τριών των Εθνικών ομάδων, που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και εκείνων που βρίσκονται σε διαδικασία προολυμπιακών προκρίσεων.
Σημειώνεται πως, η ΚΟΕ, με απόφαση της στις 22 Μαρτίου, έχει αναστείλει κάθε αγωνιστική και προπονητική δραστηριότητα έως τις 15 Ιουνίου 2020».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *