Συγχαρητήρια του Ρεθυμνιακού στον Γ. Δασκαλομαρκάκη

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Ρεθυμνιακός συγχαίρει τον διαιτητή Γιώργο Δασκαλομαρκάκη για την αξιολόγηση του στους νέους πίνακες βοηθών διαιτητή 2ης κατηγορίας (Super League2) από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας διαιτητή Γιώργο Δασκαλομαρκάκη για την αξιολόγηση του στους νέους πίνακες βοηθών διαιτητή 2ης κατηγορίας (Super League2) από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Το παραπάνω γεγονός είναι η αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και της εξελίξιμης πορείας που καταγράφει από την πρώτη ημέρα της ενασχόλησης του με τον νευραλγικό τομέα της διαιτησίας αγώνων ποδοσφαίρου. Παρά το γεγονός ότι ο ΣΔΠ Ρεθύμνου δεν χαρακτηρίζεται ως υπεράριθμος, η παρουσία του Γιώργου Δασκαλομαρκάκη ως βοηθού διαιτητή στους αγώνες της  Super League 2 αποδεικνύει την θέληση των Ρεθυμνιωτών ρέφερι για βελτίωση, εξέλιξη και την καλύτερη δυνατή εικόνα τους στην «απονομή δικαιοσύνης» στους αγώνες του πάντα πιο αγαπητού στο φίλαθλο κοινό ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε στον Γιώργο Δασκαλομαρκάκη υγεία, καλή αγωνιστική κατάσταση και μια παρουσία στους αγώνες της Super League 2 που πολύ σύντομα θα τον οδηγήσει στο πιο «ψηλό σκαλί» της Ελληνικής διαιτησίας.

Πάντα άξιος Γιώργο»…

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *