Συνάντηση παλαιών αθλητών στίβου ΑΓΟΡ – ΑΟ Ατρομήτου

Συνάντηση παλαιμάχων αθλητών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στην ταβέρνα «ΚΟΡΦΗ». Οι πρώην αθλητές των συλλόγων ΑΓΟΡ και ΑΟ Ατρομήτου συναντήθηκαν όλοι μαζί μετά σχεδόν από 40 χρόνια.
Οι πρώην αθλητές των ομάδων της πόλης μεσουρανούσαν στα τοπικά αλλά και πανελλήνια δρώμενα τις δεκαετίες ’60 και ’70.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για να γιορτάσουν τη συνάντησή τους μετά από πολλά χρόνια, αλλά και να θυμηθούν τις νεανικές τους ανησυχίες πάνω στον αθλητισμό.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι ορισμένοι βρέθηκαν στο Ρέθυμνο μόνο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση όπως επίσης ότι ορισμένοι είχαν να βρεθούν από τότε.
Παρουσιάστηκε έκθεση παλαιών φωτογραφιών που συγκεντρώθηκαν ενόψει της εκδήλωσης από μέλη της ομάδας.
Σχεδόν 40 πρώην αθλητές έδωσαν το παρόν σε ένα κλίμα νοσταλγικό και ενθουσιώδες για τα νεανικά χρόνια και αναπόλησαν το παρελθόν.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το γεγονός ότι πρέπει να υπάρξει κοινωνική δράση στο χώρο του στίβου στην πόλη μας και ότι δεν πρέπει να χαθεί η συγκεκριμένη παράδοση.
Μάλιστα αναφέρθηκαν στις αντιξοότητες που αντιμετώπιζαν οι ίδιοι όταν ήταν αθλητές, καθώς οι υποδομές δεν ήταν οι κατάλληλες εν αντιθέσει με σήμερα, πράγμα που έκανε δυσκολότερο το έργο τους.
Τέλος, ο παλαίμαχοι αθλητές του ΑΓΟΡ και του ΑΟ Ατρομήτου έδωσαν υπόσχεση ότι θα συναντηθούν ξανά και θα συνεχίσουν να προβάλουν το στίβο, ως παράδοση της πόλης μας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *