18 Απριλίου 2024

Συνολάκης & Τραϊτοράκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική

Με δυο αθλητές θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου ο Αθλητικός Σύλλογος «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου».

Μιχάλης Συνολάκης και Μιχαήλ-Άγγελος Τραϊτοράκης θα αγωνιστούν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Ζίου Ζίτσου, με σκοπό να αποκομίσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες, αλλά και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για διάκριση, σε ένα διεθνές πρωτάθλημα με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί το κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο για τους αθλητές του Ζίου Ζίτσου, θα λάβουν μέρος 64 χώρες, με 1.557 αθλητές και αθλήτριες.
Η Ελληνική Εθνική Ομάδα θα έχει σε ένα ακόμα διεθνές πρωτάθλημα ισχυρή αγωνιστική παρουσία, με 133 συμμετοχές αθλητών-τριών. Μάλιστα, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις του Ζίου Ζίτσου
παγκοσμίως, καθώς είναι στη 2 η θέση της γενικής κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και μετά τα αποτελέσματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2022, είναι πιθανό να πετύχει να αναρριχηθεί στην 1 η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

O Μ. Συνολάκης θα αγωνιστεί στην κατηγορία -16 ετών Jiu Jitsu Newaza -66 kg με αθλητές από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καζακστάν, Ρουμανία, Ελλάδα, Ταϊλάνδη, Κύπρο, Κροατία, Κιργιστάν, Σαουδική Αραβία, Ουζμπεκιστάν και Αυστρία.
Ο Μ. Τραϊτοράκης θα αγωνιστεί στην κατηγορία -16 ετών Jiu Jitsu Newaza -55 kg με αθλητές από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καζακστάν, Ισραήλ, Μογγολία, Ελλάδα, Ταϊλάνδη, Αυστρία, Ουζμπεκιστάν, Ρουμανία, Καναδά.
Οι δυο αθλητές θα αγωνιστούν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *