Σ.Δ.Π.Ρ.: «Η πόρτα του Συνδέσμου θα είναι πάντα ανοιχτή»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδόσφαιρου Ρεθύμνου ενημερώνοντας όσους εμπλέκονται με το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο για την φιλοσοφία του νέου Διοικητικού Συμβούλιου.

Έχοντας υπόψη τις αρχαιρεσίες της 10-03-2016 του νέου Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.Ρ. σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Η φιλοσοφία του νέου Διοικητικού Συμβούλιου προδιαθέτει θετικές βλέψεις ισονομίας στα μέλη μας και θέτει κριτήρια για την πλήρη διαφάνεια, την αναγέννηση του ΣΔΠΡ ως προς την ανάδειξη του σε ένα πυλώνα υγιούς αθλητισμού και την καλύτερη συνδρομή του στην επιμόρφωση των διαιτητών με στόχο ένα κρυστάλλινο & αντικειμενικό πρωτάθλημα τόσο στην Α΄ όσο και στην Β΄ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση (μετά από πρόσκληση) με την διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου, παρουσία της Επιτροπής Διαιτησίας προκειμένου να τεθούν οι νέες θέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΠΡ, η ομαλή συνεργασία μας, προβλήματα ή οτιδήποτε θέμα έχει προκύψει και βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
Η πόρτα του Συνδέσμου θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλο το Αθλητικό Ρέθυμνο, έτσι ώστε να δέχεται οποιαδήποτε κριτική και παραλήψεις από μέρους μας και ιδιαίτερα των μελών που αγωνίζονται.
Η προάσπιση των συμφερόντων όλων των μελών μας (ενεργεία και μη) είναι πολύ σημαντική και πρωτίστως σας ενημερώνουμε ότι άμεσα θα ενεργοποιείται η ασπίδα του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ (βλ. http://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/PEI8ARXIKOS_KODIKAS_EPO_2015_updated.pdf).
Το νέο Συμβούλιο θα συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στις εβδομαδιαίες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις, για την καλύτερη εφαρμογή των κανόνων του παιχνιδιού από τους Διαιτητές των αγώνων σε όλα τα πρωταθλήματα.
Ήρθε η στιγμή να δουλέψουμε και να καταφέρουμε να αποδείξουμε ότι τα διαιτητικά λάθη είναι παγκόσμια ξεκάθαρα τυχαία – ανθρώπινα και αφορούν κυκλικά όλες τις ομάδες από το τοπικό μας πρωτάθλημα μέχρι και τον τελικό του Mundial.
Πρέπει όλοι μαζί από κοινού (ΕΠΣ-ΣΔΠ-Αξιωματούχοι Ρεθύμνου) να ξεκινήσουμε μια νέα αρχή, με απώτερο στόχο ένα καλύτερο πρωτάθλημα, στήριξη στους Ρεθυμνιώτες αξιολογημένους Διαιτητές για μεγαλύτερες επιτυχίες σε κορυφαία Επαγγελματικά Πρωταθλήματα και ιδιαίτερα να αγκαλιάσουμε την τεράστια προσπάθεια όλων των τοπικών ερασιτεχνικών Ρεθυμνιώτικων ομάδων, ώστε να τις καμαρώνουμε υπερήφανοι σε μεγαλύτερες επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Βαλάντης Χόμπης

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *