19 Απριλίου 2024

Τέλος οι «μικροί» στο τοπικό

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου έκανε γνωστό, τι θα ισχύει την σεζόν 2015-16, στην κατηγορία των λεγόμενων «μικρών» ηλικιακά ποδοσφαιριστών, των «μεγάλων», αλλά και για τις αλλαγές που υπάρχουν στο νέο έντυπο μεταβολών ποδοσφαιριστών.
Την νέα σεζόν μετά από πολλά χρόνια δεν θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των «μικρών» μικρών ποδοσφαιριστών στα τοπικά πρωταθλήματα Ρεθύμνου σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΡ, ενώ τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ κατηγορία απαγορεύει την συμμετοχή σε αγώνα περισσοτέρων των 3 παικτών στην δεκαοχτάδα του Φύλλου αγώνα, ηλικίας άνω των 35 ετών (1980).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Συμμετοχή ποδ/στών.
«Μετά την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ρ. στην συνεδρίαση της 28-5-2015 και ενόψει μεταγραφικής περιόδου σας κάνουμε γνωστό τι παρακάτω αποφάσεις:
1)Η μη υποχρεωτική συμμετοχή μικρών ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Κατηγορίας.
2)Στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Κατηγορίας απαγορεύεται η συμμετοχή σε αγώνα περισσοτέρων των 3 ΤΡΙΩΝ ποδ/στών (στην δεκαοχτάδα του Φ.Α.) ηλικίας άνω των 35 ετών (δηλαδή γεννηθέντων έως 31-12-1980).
Σημειώνουμε ότι οι παραπάνω όροι θα συμπεριληφθούν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος 2015 –2016».

Αιτήσεις μεταβολών Ποδοσφαιριστών
«Η Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ παρέλαβε τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016. Όσοι επιθυμούν μπορούν να τις παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Ρ. Επειδή έχουν αλλάξει ριζικά από τα προηγούμενα χρόνια ως προς την συμπλήρωση τους παρακαλούμε τα σωματεία να τις προμηθευτούν εγκαίρως ώστε να τις μελετήσουν για να αποφευχθούν λάθη που σαν αποτέλεσμα θα έχει την ακύρωση των δελτίων και το οικονομικό κόστος για τις ομάδες».

1 Σχόλιο

  1. Nikolas

    Μπράβο σε αυτόν που το σκέφτηκε και το έθεσε ως πρόταση και που ψηφίστηκε. Έπρεπε να έχει αλλάξει εδώ και χρόνια αλλά…
    Απορία όμως…Ψηφίστηκε από όλο το Δ.Σ.;Γιατί έχει και μερικούς Μπεκεμπαουερ εκεί μέσα!!!

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *