Τέλος τα σενάρια, ο ΟΠΕΡ σώθηκε

Τέλος στα σενάρια έδωσε ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία, χωρίς πλέον να περιμένει την απόφαση για την δημιουργία ή μη της Pre League. Οι Ρεθυμνιώτισσες ήθελαν νίκη απέναντι στα Βριλήσσια ή νίκη της ΕΑ Πατρών επί των Ιώνων. Τελικά η πατρινή ομάδα επικράτησε με 3-0 σετ, με το αποτέλεσμα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας να μην παίζει κανένα ρόλο. Παρ’ όλα αυτά αν και είχε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έδωσε «μάχη» για τη νίκη, χάνοντας στο… νήμα με 2-3 σετ από τα Βριλήσσια στο «Μελίνα Μερκούρη».

Σε ένα ματς διαφήμιση του βόλεϊ οι «κυανοκίτρινες» ανέβασαν ταχύτητα, αφού γνώριζαν πως τα Βριλήσσια διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Μέσα στο παρκέ δεν φάνηκε σε κανένα σημείο ποια ομάδα διεκδικούσε την είσοδο στα μπαράζ ανόδου και ποια την παραμονή. Οι γηπεδούχες έμειναν πίσω στο σκορ από τα μέσα του 1ου σετ (12-12), όπου τα Βριλήσσια με σερί 8-2 το «καθάρισαν» (16-25). Έπειτα, αρχικά η Μπεμπή κράτησε την ομάδα της μέσα στο ματς (7-7), με την «σκυτάλη» να περνάει στα χέρια της Κλεισιάρη, η οποία με συμπαραστάτες τις Σαπαρέφσκα, Τσελάνη και Κογεράκη ισοφάρισαν σε 1-1 (25-17). Έπειτα, αν και η ομάδα του Γιώργου Μενδρινού προηγήθηκε με 11-8, οι φιλοξενούμενες πάτησαν «γκάζι» και με επιμέρους 5-17 έκαναν το 1-2 στα σετ. Στο 4ο σετ η Μπεμπή ήταν συγκλονιστική τελειώνοντας σχεδόν όλες τις επιθέσεις, με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει σε 2-2 με 25-17. Στο τάι μπρέικ έγινε «μάχη» (6-6, 9-9, 14-14), με τα Βριλήσσια να εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων τους, φτάνοντας στη νίκη με 15-17.

ΤΑ ΣΕΤ: 16-25, 25-17, 16-25, 25-17, 15-17.

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Μενδρινός): Μπεμπή, Κλεισιάρη, Τσελάνη, Σουιτσμέ, Κογεράκη, Σαπαρεφσκα, Βροντάκη –λ / Τουρλίτη,

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σ. Ατσιδαύτης):  Παπαουτσάκη, Παπαστεργίου, Γκότζη, Αργυρίου, Μικρουδάκη, Μαβιλίδη, Γεωργίου -λ / Έρωτα, Τσιγαρίδα, Κωτσιάκη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *