Ταλέντο και ποιότητα στον Ν.ΟΠΕΡ

Ακόμα δύο εντυπωσιακές και ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο Ν. ΟΠΕΡ, ανακοινώνοντας την Τέρψη Μιχαήλ και τον Στάθη Αραμπόπουλο.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση των τμημάτων του Ν. ΟΠΕΡ, δείχνοντας τη διάθεση του για τη φετινή σεζόν. Από σήμερα, λοιπόν, παίκτης του ανδρικού τμήματος είναι ο Στάθης Αραμπόπουλος, ο οποίος είναι 21 ετών, με ύψος 1.88μ. και αγωνίζεται ως ακραίος. Η σταδιοδρομία του στον χώρο του βόλεϊ ξεκίνησε από τη Λαμία, ενώ ενίσχυσε τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα στην Α2 κατηγορία. Φέτος κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Κ22. «Ο νέος ΟΠΕΡ καλωσορίζει στην οικογένεια του τον αθλητή Αραμπόπουλο Στάθη. Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες Στάθη!».

Και γυναικείο τμήμα προχώρησε σε μία εντυπωσιακή κίνηση, κάνοντας δική του την πασαδόρο Τέρψη Μιχαήλ, η οποία θα αποτελέσει δίδυμο με τη Βίκυ Σουιτσμέ. Η 19χρονη αθλήτρια ξεκίνησε από τον ΑΟ Ακρωτηρίου, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στην Pre League με τη φανέλα του ΓΑΣ Μεσσαράς. «Ο νέος ΟΠΕΡ καλωσορίζει στην οικογένεια του την αθλήτρια Τέρψη Μιχαήλ. Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες Τέρψη!».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *