«Τα κατάφεραν Ε.Α.Π. και ΕΠΣΡ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Ασή Γωνιάς μέσα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Παναρκαδικού και καταφέρεται σε ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ και ΕΠΣΡ για την απαγόρευση βιντεοσκόπησης του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Κυριακή (25/2) στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

 

Αναλυτικά:

«Σε αντίθεση με όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπου παίζει η ομάδα μας και υπάρχει κάμεραμαν για να βγάζει το βίντεο του αγώνα, στον αγώνα με αντίπαλο την Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ που διεξήχθη στις 25/02 στο γήπεδο του Ατσιποπούλου, οι γηπεδούχοι έδιωξαν τον κάμεραμαν από το γήπεδο για να μην τραβήξει πλάνα από το παιχνίδι (και για πρώτη φορά έγινε αυτό), ενώ δεν του επέτρεψαν να κάτσει στην κερκίδα για να τραβήξει από εκεί, αφού, διώχθηκε και από εκεί. Μάλιστα σε συνενόηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ρεθύμνου, συμφώνησαν ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι πως γίνεται από τη στιγμή που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των ομάδων στο “μνημόνιο” που έχουν υπογράψει και αναφέρει να είναι όσον το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια με τηλεοπτική κάλυψη με σκοπό την εξάλειψη της βίας, Ε.Α.Π. και πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου να συμφωνούν να γίνει αγώνας χωρίς κάμερα.

Η απάντηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου στο ερώτημα μας γιατί συνέβη αυτό, ήταν ότι δεν είχαμε στείλει γραπτώς το έγγραφο για να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη. Αναρωτιόμαστε αν και οι υπόλοιπες ομάδες έχετε στείλει κάποιο επίσημο έγγραφο γραπτώς για να βιντεοσκοπηθεί ο αγώνας σας.

Κρίμα για ένα παιχνίδι σαν κιαυτό που έμοιαζε με παιχνίδι σκάκι, να μην υπάρχει σε βίντεο διότι ήταν μια διαφήμιση ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων. Κρίμα για κάποιους ανθρώπους να μη θέλει να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *