Τα παίζει όλα για όλα για είσοδο στην 4αδα ο Επ.Α. Ρεθύμνου!

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Μαρτίου, οι τελευταίες αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια της Α1 Εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Στο πρωτάθλημα των ανδρών θα γίνουν η 12η, η 13η και η 14η αγωνιστική και θα κρίνουν οριστικά και αμετάκλητα τις θέσεις των πλέι οφ 1-4, που θα είναι για τα μετάλλια και των πλέι οφ 5-8, που θα είναι για την παραμονή (ακολούθως βέβαια, θα προκύψουν και οι ομάδες για τα μπαράζ).

Στην Α1 ανδρών οι τελευταίες αγωνιστικές κρίνουν βασικά την 1η θέση στην κανονική διάρκεια. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι μαζί στην κορυφή και το πλεονέκτημα διαθέτει η ομάδα του Πειραιά (από τα σετ των μεταξύ τους αγώνων, όπου είχαν από μία νίκη με 4-3). Εφόσον οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου σημειώσουν το Σαββατοκύριακο από τρεις νίκες θα τερματίσουν μαζί και ο Ολυμπιακός ως 1ος θ’ αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον 4ο της βαθμολογίας και ο Παναθηναϊκός τον 3ο. Για τη διασφάλιση της 4άδας βαδίζουν το Πέρα Αθηνών και η ΑΕΚ, που ισοβαθμούν και μόνος ο 5ος Επ.Α. Ρεθύμνου διατηρεί ελπίδες να μπει ανάμεσα τους.

.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (11 αγώνες)
1. Ολυμπιακός                  21
-. Παναθηναϊκός               21
3. Πέρα Αθηνών               18
-. ΑΕΚ                              18
————————————
5. Επ.Α. Ρεθύμνου            17
6. ΑΟ Ταταύλα                 13
-. ΟΕΑ Θεσσαλονίκης      13
8. Άρης Νικαίας                11

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *