Τα συγχαρητήρια της ΕΠΣΡ στην πρωταθλήτρια Β’ ΕΠΣΡ Φλόγα Ρουστίκων

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου συγχαίρει την Φλόγα Ρουστίκων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2022-23, την απονομή του οποίου έκανε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι στο ανακαινισμένο γήπεδο Ρουστίκων, όπου επίσης εγκαινιάστηκε από τον Δήμο Ρεθύμνου.

Αναλυτικά, η ενημέρωση και τα συγχαρητήρια της ΕΠΣΡ αναφέρει:

«ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-04-23 ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΡ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ

Την Κυριακή 30-04-2023 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ η ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-2023 στον ΑΟ ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ.

Το κύπελλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και τα μετάλλια δόθηκαν στους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΑΟ ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ από τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΠΣΡ κ. ΧΝΑΡΗ Τίτο, τον ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗ Γεώργιο και το ΜΕΛΟΣ κ. ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ Δημήτριο.

Πριν από την απονομή τελέστηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Γηπέδου Ρουστίκων με το κόψιμο της κορδέλας από τους ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ.κ. ΜΑΛΑ Άγγελο (Τεχνικών Έργων) και ΛΕΛΕΔΑΚΗ Δημήτριο (Περιβάλλοντος), των υποψηφίων Βουλευτών με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. κ.κ. ΧΝΑΡΗ Εμμανουήλ, ΣΚΟΥΝΤΗ Βασιλείου, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. κ. ΣΑΡΡΗ Μιχαήλ, του Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Ρουστίκων κ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ Στυλιανό και των εκπροσώπων της ΕΠΣΡ. Ακολούθησε η τέλεση του Αγιασμού από τον πάτερ Γεώργιο ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ από την Ενορία Καλονυκτίου.

Το ΔΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τον ΑΟ ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ για την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-2023 και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επόμενη σεζόν στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2023-24».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *