Τεράστιο «2» του Άρη στο Ατσαλένιο!

Μία από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας του αλλά και ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια του για άνοδο στην Γ’ Εθνική, πέτυχε πριν από λίγο ο Άρης Ρεθύμνου στο Ατσαλένιο επικρατώντας με 1-0 του ΠΟΑ για την 2η αγωνιστική των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ.

Η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιαννάκη έφυγε θριαμβεύτρια από το γήπεδο, φτάνοντας τους 4 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με το ΙΝΚΑ Χανίων που επίσης επικράτησε με 1-0 στην Ιεράπετρα, του ΟΦΙ. Αυτή η νίκη αφιερώθηκε στην μνήμη του 16χρόνου μέλους της «οικογένειας» του Άρη, Βαλεντίνου Χεμπάι, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από την ζωή χθες το απόγευμα. Για αυτό τον λόγο οι ποδοσφαιριστές του Άρη Ρεθύμνου έφεραν μαύρα περιβραχιόνια κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του.
Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, το αυτογκόλ του Πετρά στο 23’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοζανίδη, ήταν υπεραρκετό για να χαρίσει την σπουδαία νίκη και το τρίποντο στους πρωταθλητές Ρεθύμνου. Ο ΠΟΑ πίεσε στην επανάληψη για να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση αλλά και ο Άρης είχε μια τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 65’ να «κλειδώσει» τη νίκη με τον Βελονάκη να μην προλαβαίνει ελάχιστα την σέντρα του Γκιόκα. Ειδικότερα στο τελευταίο 10λεπτό οι γηπεδούχοι πίεσαν αφόρητα τον Άρη είχαν χαμένο πέναλτι στο 81’, με τον Βογιατζιδάκη να αποκρούει την εκτέλεση του Τριανταφύλλου, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 85’. Ο Ατσαλένιος είχε ένα ακόμη δοκάρι στο 47’ σε προσπάθεια του Γιακουμάκη.

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης, Πίργια, Μπερνιδάκης (78’ Θεοδωρομανωλάκης), Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης, Μαργκίνι, Γκούτζος (60’ Μουλίτσας), Καψαλάκης, Γκιόκας, Κοζανίδης (84′ Παπάζογλου), Βελονάκης.

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Χατζημηνάς, Κ. Βρεττός Ρουμπάκης, Γιακουμάκης, Πετράκης, Μπουτσάκης (67’ Ρωμανάκης), Φραγκιαδάκης (62’ Βλάχος), Πετράς, Τριανταφύλλου, Ν. Βρεττός, Καρβελάς (76’ Παπαδομιχελάκης).


Τα αποτελέσματα της 2ης  αγωνιστικής

ΠΟΑ – Άρης Ρεθύμνου 0-1
ΟΦ Ιεράπετρας-ΙΝΚΑ 0-1

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
Άρης Ρεθύμνου 4  (1-0)
ΙΝΚΑ 4  (1-0)
ΠΟΑ 1  (0-1)
ΟΦΙ 1  (0-1)

3η αγωνιστική (22/5)
ΙΝΚΑ – Άρης Ρεθύμνου
ΟΦΙ – ΠΟΑ

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *