Την Τετάρτη κληρώνει στην Α1 πόλο Γυναικών

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 12.30 το μεσημέρι ορίστηκε να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών, όπως ανακοίνωσε η ΚΟΕ.
«Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 12.30 το μεσημέρι και στο ξενοδοχείο London (Λεωφόρος Ποσειδώνος, Γλυφάδα), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών περιόδου 2015-16. Σημειώνεται ότι η έναρξη και των δύο πρωταθλημάτων είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 24 Οκτωβρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
Στην Α1 πόλο γυναικών 2015-2016 θα συμμετάσχουν οι ΝΟ Ρεθύμνου, Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Γλυφάδα, Εθνικός, Τρίτων Αμαρουσίου, ΝΟ Βόλου «Αργοναύτες», ΚΟ Ποσειδώνας Ιλισίων. Πριν τη έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης, θα βραβευτούν από την ΚΟΕ οι κορυφαίοι πολίστες των αντίστοιχων περυσινών πρωταθλημάτων, όπως προέκυψαν μετά από σχετική ψηφοφορία των διαπιστευμένων στην ΚΟΕ αθλητικών συντακτών.
Οι Γιάννης Φουντούλης (Ολυμπιακός) και Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Ολυμπιακός) ως Πολυτιμότεροι, οι Φίλιππος Καραμπέτσος (Παναθηναϊκός) και Χρυσή Διαμαντοπούλου (Ολυμπιακός) ως καλύτεροι Τερματοφύλακες και οι Γιάννης Φουντούλης (Ολυμπιακός) και Αλεξάνδρα Ασημάκη (Ολυμπιακός) ως πρώτοι σκόρερ, με 94 και 81 γκολ αντίστοιχα στο σύνολο των αγώνων των δύο πρωταθλημάτων.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *