Τιτανομαχία στην Β’ Φάση Κυπέλλου ΕΠΣΡ! Όλη η κλήρωση

Πριν τον τελικό θα μονομαχήσουν σε διπλά παιχνίδια στην Β’ Φάση τα δύο φαβορί του Κυπέλλου ΕΠΣΡ, οι εκπρόσωποι της Γ’ Εθνικής Ερμής Ζωνιανών-Επισκοπή στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΕΠΣΡ.

Πάντως μεγάλο ζευγάρι έβγαλε η κληρωτίδα στην Α’ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου Αστέρας Περάματος – Ρεθυμνιακός.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2023-24

Με σύστημα UEFA (διπλά παιχνίδια στις έδρες των ομάδων) και την συμμετοχή 12 ομάδων, θα διεξαχθεί η φετινή 75η διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Στην Α’ Φάση θα συμμετάσχουν οι 10 ομάδες της Α’ κατηγορίας, με τις δύο ομάδες από την Γ’ Εθνική, Επισκοπή και Ερμή Ζωνιανών να περνούν απευθείας στην Β’ φάση της διοργάνωσης, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων τους (έχει αγωνιστική τόσο στη 1/10 όσο και στις 4/10). Οι δέκα (10) ομάδες θα σχηματίσουν πέντε (5) ζευγάρια όπου θα αναμετρηθούν σε διπλά παιχνίδια στις έδρες των ομάδων (το πρώτο 30/9 ή 1/10 και ο επαναληπτικός 4/10), ώστε να προκριθούν πέντε (5) ομάδες στην Β’ φάση (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ).

Στην Β’ φάση η μία (1) από τις πέντε (5) ομάδες που θα προκριθούν από την Α’ φάση με κλήρωση θα προκριθεί άνευ αγώνα στην Γ’ Φάση (Ημιτελικά). Έτσι η Β’ Φάση θα αποτελείται από έξι (6) ομάδες, τις τέσσερις (4) νικήτριες από την Α’ Φάση μαζί με τις δύο (2) ομάδες της Γ’ Εθνικής (Επισκοπή και Ερμής Ζωνιανών) που έχουν προκριθεί μπάι από την Α’ φάση. Αυτές οι έξι (6) ομάδες θα σχηματίσουν τρία (3) ζευγάρια όπου θα αναμετρηθούν σε διπλά παιχνίδια στις έδρες των ομάδων (φυσικά δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ), ώστε να προκριθούν τρεις (3) ομάδες στην Γ’ φάση (Ημιτελικά).

Στην Γ’ Φάση (Ημιτελικά) θα έχουμε τέσσερις (4) ομάδες, τις τρεις (3) που προκρίθηκαν από την Β’ Φάση, συν την μία (1) ομάδα που θα προκριθεί άνευ αγώνα. Αυτές οι τέσσερις (4) ομάδες θα σχηματίσουν δύο (2) ζευγάρια όπου θα αναμετρηθούν σε διπλά παιχνίδια στις έδρες των ομάδων (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ), ώστε να αναδειχθούν οι δύο (2) ομάδες του Μεγάλου Τελικού.

 

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α’ ΦΑΣΗ (Διπλά Παιχνίδια)

*1. ΟΦ Αρμένων – ΑΟ Ποσειδών

*2. Φλόγα Ρουστίκων – Δόξα Πλατανέ

*3. ΑΟΝ Αστέρας – Τάλως Μελιδονίου

*4. ΑΟ Άρης – Λιβάδια

*5. Ρεθυμνιακός – Αστέρας Περάματος

 

Β’ ΦΑΣΗ (Διπλά Παιχνίδια)

*6. Νικητής 1 – Νικητής 4

*7. Ερμής Ζωνιανών – Επισκοπή

*8. Νικητής 3 – Νικητής 5

 

Γ’ ΦΑΣΗ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (Διπλά Παιχνίδια)

*9. Νικητής 7 – Νικητής 2

*10. Νικητής 6 – Νικητής 8

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

ΤΕΛΙΚΟΣ

*11. Νικητής 9 – Νικητής 10

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *