Τουρνουά Ποδοτένις 1-5/9 στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη με «αντίπαλο» τον covid-19

Η ομάδα του Ρεθυμνιακού διοργανώνει Ποδοτένις 1-5 Σεπτεμβρίου με το αντίτιμο της συμμετοχής θα δοθεί για ενίσχυση στο τμήμα περίθαλψης covid-19 του ΓΝ Ρεθύμνου.

Ανακοίνωση Ρεθυμνιακού:
«Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΤΕΝΙΣ» (1-5/9) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ» ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ «ΜΑΧΗΣ»

Με αντίπαλο τον covid-19
Είναι δυνατόν να χάσεις μια αγαπημένη συνήθεια που τείνει να γίνει από χόμπι μέχρι και Ολυμπιακό σπορ. Το ποδοβόλεϊ  δεν έχει απλά την τιμητική του από 1 ως 5 Σεπτεμβρίου στην πλατεία του Άγνωστου στρατιώτη της πόλης μας, καθώς αυτές οι «μάχες» που θα τις χωρίζει μόνο ένα φιλέ, αλλά και η δέουσα τακτική κατάρτιση των διαγωνιζόμενων, αναμένεται να αποτελέσουν αφορμή για πλούσιο χειροκρότημα αλλά και μια σημαντική βοήθεια προς ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας και έχουν πραγματικά ανάγκη την συμμετοχή σου.

Γιατί κάθε άγγιγμα της μπάλας, κάθε φλερτ  που έχεις με την «στρογγυλή θεά» είναι σαν να «απλώνεις το χέρι» προς έναν φίλο, ή έναν άγνωστο συνάνθρωπο σου που μπορεί να μην είναι εκεί να σου προσφέρει μια ατάκα που θα δώσει δύναμη στην προσπάθεια σου, όμως η δική σου προσπάθεια, θα δώσει «δύναμη» στο δικό του ιδιαίτερο «αγώνα». Γιατί εκείνες τις ημέρες όποιος λάβει μέρος στο «τουρνουά ποδοβόλεϊ» που διοργανώνει ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. και οι Ακαδημίες του στην πλατεία του Άγνωστου στρατιώτη, δίνει τα «όπλα» στον… άγνωστο «στρατιώτη» στην «μάχη» που δίνει με αντίπαλο την πανδημία του κορονοϊού.

 Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας η γυναίκα. Αρκεί να είσαι 16 ετών και άνω και να  έχεις επιλέξει το ζευγάρι σου που μπορεί να μην είναι το ίδιο φύλλο με σένα, και να έχεις την μεγάλη όρεξη να αγωνιστείς και γιατί όχι και να διακριθείς. Γιατί ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. έχει και δώρα για σένα. Δεν είναι μόνο η φανέλα με την οποία θα αγωνιστείς. Είναι και εκείνα που σε περιμένουν μόλις ανέβεις στο βάθρο των νικητών. Όμως εσύ έχεις ετοιμαστεί να δώσεις από την πλευρά σου το μεγαλύτερο δώρο. Γιατί με το αντίτιμο της συμμετοχής σου θα έχει μόλις δώσει μια σημαντική ενίσχυση στο τμήμα περίθαλψης covid-19 του ΓΝ Ρεθύμνου. Εκεί όπου νοσηλευτές και νοσηλευόμενοι δίνουν έναν ξεχωριστό αγώνα… Για αυτό τρέξε… Δήλωσε συμμετοχή… Πάρε και κράτησε το δικό σου μπλουζάκι με ιδιαίτερη αξία… Παίξε, απόλαυσε το χειροκρότημα και δώσε χαρά σε μια εξέδρα που θέλει να σε βλέπει να αγωνίζεσαι… Δώσε την «επόμενη ημέρα» σε έναν συνάνθρωπο σου που μπορεί να μην είναι εκεί να σε χειροκροτήσει, αλλά θα το ήθελε πολύ.  Γιατί για εκείνον θα αποτελείς τον πιο σημαντικό συμπαίκτη… Στον αγώνα της ζωής.

 Δήλωσε συμμετοχή στα 6975907754 και napskou@yahoo.gr (Ναπολέων Σκουλούδης – Τεχνικός Διευθυντής τμημάτων υποδομής Ρεθυμνιακού Α.Ο.) »

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *