Τουρνουά τένις Ανδρών «Άνοιξη 2022» από τον ΟΑ Ρεθύμνου

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργανώνει εσωτερικό τουρνουά Τένις Ανδρών.

Ανακοίνωση ΟΑΡ:
«ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου.
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Τρίτη 01/03/2022.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στη γραμματεία του Ο.Α.Ρ. προσωπικά ή τηλεφωνικά στο 28310-53070 έως την Πέμπτη 25/02/2022 στις 20.00.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Η συμμετοχή ορίζεται στα 10 € και καταβάλλεται στον πρώτο αγώνα.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Λαγουδάκης Σταύρος, Μαυρομάτης Μάριος.
ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Λυρής Γιώργος.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Βελονάκη Μαρία.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το σύστημα δεύτερης ευκαιρίας, δηλαδή οι παίκτες θα αποκλείονται με τη συμπλήρωση 2 ηττών. Μετά τη λήξη κάθε γύρου θα γίνεται η κλήρωση του επόμενου γύρου. Σε περίπτωση που κληρωθούν ζευγάρια, που είχαν αναμετρηθεί στον προηγούμενο γύρο, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται (εξ’ ολοκλήρου ή τμήμα της). Όταν στο τουρνουά παραμείνουν 8 παίκτες οι αγώνες θα είναι πλέον νοκ άουτ. Σε περίπτωση που μείνουν λιγότεροι από 8 παίκτες η οκτάδα θα συμπληρωθεί με κλήρωση μεταξύ των ηττημένων παικτών του προηγούμενου γύρου. Όλοι οι αγώνες θα γίνονται στα 2 νικηφόρα σετ και σε περίπτωση 3ου σετ θα παίζεται super tie break των 10 πόντων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει των κανονισμών της ITF και τυχόν προβλήματα θα επιλύονται από τον επιδιαιτητή και τους υπεύθυνους αγώνων.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ο επιδιαιτητής σε συνεργασία με τους υπεύθυνους αγώνων θα αποφασίζουν το χρονικό περιθώριο ολοκλήρωσης του κάθε γύρου. Καμία παρέκκλιση δε θα επιτρέπεται παρά μόνο μετά από αίτημα στον επιδιαιτητή των αγώνων. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα βγαίνει ανακοίνωση για τα νέα χρονικά όρια διεξαγωγής των αγώνων.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ: Οι συμμετέχοντες με ευθύνη τους υποχρεούνται να ενημερώνονται από την γραμματεία, τον πίνακα ανακοινώσεων, το site ή το facebook του Ομίλου για τις κληρώσεις και γενικά ότι άλλο αφορά το τουρνουά.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δεν θα υπάρχει.
ΜΠΑΛΕΣ: Μπάλες θα δοθούν μόνο στους ημιτελικούς και στον τελικό.
ΕΠΑΘΛΑ: Θα δοθούν κύπελλα στους 4 πρώτους.
ΚΕΡΑΣΜΑ: Μετά τον τελικό θα ακολουθήσει κέρασμα προς τους συμμετέχοντες στο τουρνουά, εφ’ όσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.»

 

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *