Το Γ’ Ημίχρονο στο ΑΟ ΡΕΑ – Ελπίδες Καρδίτσας…

Το τελικό 8-1 με το οποίο επικράτησε το μεσημέρι στην Σοχώρα ο ΑΟ ΡΕΑ επί των Ελπίδων Καρδίτσας δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης να συμφωνούν στο γενικό πλαίσιο…

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ: «ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ»

«Σίγουρα η εξέλιξη του παιχνιδιού και το σκορ έδειξαν ότι είχαμε εύκολο έργο. Όμως, όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθεια τους και εμείς αλλά και ο αντίπαλος. Μάλιστα, θέλω να πω ένα μπράβο στην Καρδίτσα γιατί ήταν ένα ματς απαιτητικό για αυτούς με μακρινό ταξίδι και λόγω της θέσης που είναι έπρεπε να βρει τη δύναμη και να σταθεί όρθια.

Εμείς θέλουμε το μυαλό μας να έχει την ίδια συγκέντρωση όπως σε όλα τα ματς. Μπήκαμε μέσα με αυτή τη νοοτροπία και το διαχειριστήκαμε πολύ καλά. Πετύχαμε μία νίκη όπως όλες οι άλλες και συνεχίζουμε με την ίδια λογική και το ίδιο σκεπτικό. Επίσης, υπάρχει και μεγάλη ικανοποίηση από όλες τις παίκτριες που χρησιμοποίησα και από τις 5 αλλαγές που μπήκαν στο β’ μέρος. Πήγαν πολύ καλά και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία».

 

ΤΑΚΗΣ ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ: «Η Ρ.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ»

«Η Ρ.Ε.Α. είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και όντως αξίζει να κάνει μία καλή πορεία. Τα κορίτσια έδειξαν ποιότητα, αλλά έχουν αποδείξει πως κοιτάνε οποιαδήποτε ομάδα στα μάτια και είναι μία ομάδα που είναι για υψηλές πτήσεις. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την οργάνωση που έχουν, τη νοοτροπία, τον τρόπο παιχνιδιού και τις υποδομές. Έβαλε 5 πιτσιρίκες στο β’ ημίχρονο και σαν να μην άλλαξε καθόλου η εικόνα της ομάδας.

Εμείς έχουμε μία κακή χρονιά. Δεν μας βγήκαν οι ξένες παίκτριες και ο ποδοσφαιρικός «Θεός» δεν είναι με την Καρδίτσα φέτος. Μας τραυματίστηκε η επί 16 χρόνια αρχηγός μας στο ξεκίνημα του β’ γύρου και ενώ θα προσπαθούσαμε για να κάνουμε την αντεπίθεση μας. Πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε ένα τέταρτο, παρά την κούραση μας, να κλείσουμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας. Είναι μία βαριά ήττα για μας αλλά μέσα από αυτές μαθαίνεις και γιγαντώνεσαι σαν ομάδα».

 

ΕΥΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ: «ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ»

«Είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή αντίπαλο. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, αλλά υπήρχε κούραση σε όλη την ομάδα. Αυτό φυσικά δεν μας πτόησε και δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε. Πετύχαμε και μεις ένα γκολ προς το τέλος του αγώνα. Μας έδωσε κίνητρο να ανέβουμε. Θεωρώ πως η ΡΕΑ ήταν μία πολύ καλή αντίπαλος και αγωνιστικά και σαν συμπεριφορά των παικτριών.

Ο στόχος της ομάδας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να παραμείνουμε στην Α’ Εθνική».

 

ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΓΕΜΟΓΛΟΥ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

«Επιστρέψαμε στις νίκες. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και πετύχαμε τον στόχο μας. Φυσικά, δεν ξεχωρίζουμε αντιπάλους, κοιτώντας κάθε έναν διαφορετικά και για αυτό διατηρούμε την πειθαρχία και τη σοβαρότητα που χρειάζονται όλα τα παιχνίδια.

Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και για το γεγονός πως πέτυχα το πρώτο μου γκολ. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μία οικογένεια.

Σχετικά με το μέλλον θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *