Το κατευόδιο… Χνάρη και ΔΣ ΕΠΣΡ σε Επισκοπή και ομάδες Γ’ Εθνικής

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος Τίτος Χνάρης και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ρεθύμνου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ΠΑΕ Επισκοπή για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, εκπροσωπώντας το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Παράλληλα, στην επιστολή της ΕΠΣΡ γίνεται αναφορά και ευχές στις Ρεθυμνιώτικες ομάδες της Γ’ Εθνικής για την δική τους επιστροφή στην δράση μετά από μία εβδομάδα.

Αναλυτικά:

«Μετά από σχεδόν 5 μήνες αγωνιστικής απραξίας και το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δράση, μέσω των ομάδων μας, που το εκπροσωπούν στις επαγγελματικές και Εθνικές κατηγορίες. Ειδικότερα η κορυφαία ομάδα του νομού μας, η ΠΑΕ Επισκοπή την Κυριακή ξεκινάει την περιήγηση της ξανά… στις επαγγελματικές κατηγορίες κάνοντας πρεμιέρα στην Ρόδο για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο πρόεδρος Τίτος Χνάρης και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλο τον οργανισμό της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και καλή επιτυχία με υγεία στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Είναι τιμή για το Ρέθυμνο και την Ένωση μας να εκπροσωπούμαστε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, μια ομάδα που λειτουργεί σε ιδανικά πρότυπα, χάρη στο μεράκι, την εργατικότητα και το πάθος του προέδρου της κ. ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ, έχοντας βέβαια την αμέριστη στήριξη της οικογένειας ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Παράλληλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας και στις ομάδες της Γ’ Εθνικής που με την σειρά τους μπαίνουν σε τροχιά αγωνιστικής δράσης. Τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έχοντας όλοι μας αυξημένο το αίσθημα ατομικής ευθύνης, θα μπορούσε να επιστρέψουμε σε ένα είδους κανονικότητας, συνεχίζοντας την ενασχόληση μας, με το αγαπημένο ποδόσφαιρο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *