Το πάλεψε με Απόλλωνα, ο ΝΟΡ

Φανερά και πάλι τα σημάδια βελτίωσης για το ΝΟ Ρεθύμνου, ο οποίος δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό στο κατάλληλο σημείο της φετινής χρονιάς.

Μπορεί να γνώρισε την ήττα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα με 10-15 από τον Απόλλωνα Σμύρνης σήμερα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, αλλά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του Α’ ομίλου της Α2 πόλο Ανδρών. Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου, με το ΝΟΡ να παλεύει στα 3 από τα 4 οκτάλεπτα της αναμέτρησης, με συγκέντρωση και διάθεση σε άμυνα και επίθεση. Το φορτσάρισμα και η απόκτηση της απαιτούμενης συνοχής για το ΝΟ Ρεθύμνου, έρχεται πάνω στην ώρα, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι άουτ, όπου θα διεκδικηθεί η παραμονή στην κατηγορία.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκεια του, με το ΝΟΡ ειδικότερα στο α’ ημίχρονο, να βάζει δύσκολα στον Απόλλωνα, κρατώντας τον μόλις στα 4 γκολ, με το σκορ στην ανάπαυλα του αγώνα να «γράφει» 3-4. Στο γ’ οκτάλεπτο το παιχνίδι έγινε ροντέο, με τις άμυνες να πηγαίνουν περίπατο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλωνας, ο οποίος με την ποιότητα και την μεγαλύτερη εμπειρία των παικτών του, κατόρθωσε να πετύχει 7 γκολ και να ξεφύγει με 7-11 στο σκορ. Αυτή η διαφορά δεν ήταν εύκολο να καλυφθεί στην τελευταία περίοδο, με το ΝΟΡ πάντως να καταφέρνει και πάλι να παίξει καλύτερη άμυνα και να διατηρεί το σκορ σε αυτά τα επίπεδα, με το 10-15 να αναγράφεται στον ηλεκτρονικό πίνακα με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Από δύο γκολ για το ΝΟΡ πέτυχαν οι Παπαδάκης, Φράγκος και Σταυρουλάκης, ενώ από πλευράς Απόλλωνα πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ζ. Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης, Λάζαρης, Τσίκλος που πέτυχαν από 3 γκολ έκαστος.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-1, 3-3, 4-7, 3-4.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χατζηαναστασίου, Καζούλης.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Τζαγκαράκης 1, Πίσσας 1, Γ. Παναγιωτάκης 1, Γιουλούντας 1, Παπαδάκης 2, Φράγκος 2, Σταυρουλάκης 2, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Μπατάκης, Κολυβάκης, Γαβαλάς, Ζαχαριουδάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Ζ. Αφρουδάκης 3, Δερμιτζάκης 3, Λάζαρης 3, Τσίκλος 3, Μητρόπουλος 1, Παπαδόπουλος 1, Χατζηστεφάνου 1.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *