Το πρωί της Κυριακής ο «Μελιδόνιος δρόμος»

Αύριο Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 8.15 θα ξεκινήσει ο «Μελιδόνιος δρόμος», στη διαδρομή από το Δημαρχείο Ρεθύμνου στο Σπήλαιο Μελιδονίου, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού. Το δρομικό αυτό γεγονός δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, είναι μία συμμετοχική -χαμηλού ρυθμού και μεγάλης απόστασης- διαδρομή 32 χλμ., στην οποία οι αθλητές μπορούν να τρέξουν όποια απόσταση μπορούν και θέλουν, και σε όποιο κομμάτι της διαδρομής επιλέξουν. Συνεπώς, μπορείτε να ενωθείτε με την ομάδα των δρομέων σε όποιο σημείο της διαδρομής επιθυμείτε.

Το ξεκίνημα θα είναι στις 08.15 ακριβώς από το Δημαρχείο Ρεθύμνου, ο ρυθμός θα κρατηθεί χαμηλός- περί τα 6 με 7 λεπτά το χλμ.- και οι αθλητές θα τερματίσουν όλοι μαζί στις 12.00 στο χώρο του σπηλαίου, απονέμοντας φόρο τιμής στους θυσιασθέντες στο Ολοκαύτωμα.

Τους συμμετέχοντες θα ακολουθεί συνοδευτικό αυτοκίνητο, μεταφέροντας τα σακκίδια των αθλητών, ισοτονικά, νερό και ότι άλλο χρειαστούμε στη διαδρομή.

Μετά τον τερματισμό, ο Δήμος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής θα δεξιωθούν τους αθλητές, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και όταν ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις, με λεωφορείο θα επιστρέψουμε στο Ρέθυμνο.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *