Το Ρέθυμνο Cretan Kings, επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη–ΕΛΠΙΔΑ».

Την αγάπη και τις ευχές τους για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» θέλησαν να εκφράσουν και φέτος εκπρόσωποι της ομάδας μπάσκετ του Ρέθυμνο Cretan Kings.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας του Ρέθυμνο Cretan Kings αποτελούσαν ο Πρόεδρος Ιωάννης Καλαϊτζάκης, ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κούμουλος, οι παίκτες Γιούσση Κυρίτση, Αντώνης Νταλιάνης, Γιώργος Βλαχάκης , Κυριάκος Ασουμανάκης, Φίλιππος Ηλιάδης και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, οι οποίοι πρόσφεραν σε παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας συμβολικά δώρα, τα οποία συγκέντρωσαν οι νεαροί αθλητές των τμημάτων υποδομών του συλλόγου.

O Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κ. Εμμανουήλ Παπασάββας με την Τομεάρχης της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων κυρία Αλεξάνδρα Παπασαραντοπούλου, καλωσόρισαν την αποστολή της ομάδας μας και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τα δώρα και την επίσκεψη του συλλόγου μας προς τα παιδιά. Η ομάδα μας επισκέπτεται για 10η χρόνια την Μονάδα και είναι πάντα ενεργός συμπαραστάτης στο τεράστιο έργο που γίνεται εκεί.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *