Το Σάββατο η Κλήρωση για τηv Α2 πόλο Ανδρών

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στα πρωταθλήματα πόλο της ΚΟΕ, με το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου να περιμένει με ενδιαφέρον τους αντιπάλους του, σε Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών, αλλά και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που θα συμμετάσχει το 2015. Η διαδικασία των κληρώσεων είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας και θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

«Σκυταλοδρομία» κληρώσεων πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης, το ερχόμενο Σάββατο (13 Δεκεμβρίου) στα γραφεία της ΚΟΕ. Στις 10 το πρωί, θα αρχίσουν οι κληρώσεις όλων των ηλικιακών πρωταθλημάτων της περιόδου 2014-15, καθώς επίσης και των πρωταθλημάτων Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών».

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο ανδρών θα συμμετάσχουν 15 ομάδες, με τον Μίλωνα να παίρνει την θέση του Αργοστολίου και την ΚΟΕ να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του. Στην κληρωτίδα της Α2 πόλο Ανδρών αναμένεται να μπουν οι 4 ομάδες που ανήλθαν πέρυσι από την Β’ Εθνική, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Χαλκίδας, Ιωνικός Νικαίας, ΝΟΒΑ, η Κέρκυρα που υποβιβάστηκε από την Α1, αλλά και ο Μίλωνας που αντικατέστησε το Αργοστόλι (επίσης υποβιβάστηκε από την Α1) και οι 9 ομάδες που παρέμειναν στην περυσινή Α2.
Αναλυτικά, οι 15 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 πόλο Ανδρών: ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Χαλκίδας, Ιωνικός, ΝΟΒΑ, Κέρκυρα, Μίλωνας, Νηρέας Γέρακα, ΟΦΗ, ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Χανίων, Ηλυσιακός, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Λαμίας, ΟΥΚ Βόλου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *