Το Σάββατο 20/11 το Διεθνές τουρνουά Πάλης U15 στο Ρέθυμνο

Σε μία νέα εποχή μπαίνει η Ελευθέρα Πάλη για την Κρήτη καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης μαζί με τον Αθλητικό Παλαιστικό Όμιλο Ρεθύμνου διοργανώνει το Πρώτο Διεθνές Τουρνουά Ελευθέρας Πάλης για αθλητές κάτω των 15 ετών.

Στο πλαίσιο της συνέχισης και της περαιτέρω ανάπτυξής, του αθλήματος η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης προκήρυξε τη διεξαγωγή Αναπτυξιακών Διεθνών Αγώνων με σκοπό να προσφέρουν στους αθλητές ακόμα περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής σε υψηλού επιπέδου αγώνες.

Οι Αγώνες, που πραγματοποιούνται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Δήμου Ρεθύμνης, θα πραγματοποιηθούν στις 20 Νοεμβρίου 2020, στο κλειστό Γυμναστήριο Περβολίων στο Ρέθυμνο.

Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές και προπονητές από συλλόγους από όλους τους νομούς της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας στο στυλ της ελευθέρας και γυναικείας Πάλης καθώς και από δύο Ρωσσόφωνες χώρες την Μολδαβία και το Ουζμπεκιστάν. Η Τελετή Έναρξης των Αγώνων θα γίνει από τις 11:00 -12:00 αμέσως μετά την ιατρική εξέταση και ζύγιση των αθλητών.

Στον 1ο, 2ο και 3ο αθλητή απονέμεται μετάλλιο και δίπλωμα. Θα υπάρξει βαθμολογία και κατάταξη συλλόγων και στα 3 πρώτα σωματεία θα απονέμεται δίπλωμα, μετάλλιο και κύπελλο. Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο covid19 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και είσοδος στον αριθμό των θεατών θα επιτραπεί με επίδειξη πιστοποιητικoύ εμβολιασμού.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *