Το 30ο τουρνουά τένις open «ΡΕΘΥΜΝΟ 2022» διοργανώνει ο ΟΑΡ

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργανώνει το 30ο τουρνουά τένις open “ΡΕΘΥΜΝΟ 2022” στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου από 19/10 έως 6/11/2022, με δυνατότητα παράτασης μίας εβδομάδας ανάλογα με τις συμμετοχές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
1. Ανδρών open
2. Ανδρών 45+
3. Διπλό Ανδρών.
Απαραίτητη προϋπόθεση διεξαγωγής των κατηγοριών είναι, να υπάρχουν τουλάχιστον 16 συμμετοχές στα μονά και 8 ζευγάρια στα διπλά.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα δύο (2) νικηφόρα sets, με tie break των επτά (7) πόντων στην ισοπαλία (6–6) games. Σε περίπτωση 3ου set, θα παίζεται Super Tie Break (10 πόντων).Στα ταμπλό του τουρνουά των μονών θα τοποθετηθούν ως seeded οι οκτάδες του 29ου τουρνουά “Ρέθυμνο 2020”.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Τα 5 γήπεδα green set του Ομίλου στο ΔΑΚ Γάλλου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται:
α) Προφορικά ή τηλεφωνικά από τους ενδιαφερόμενους στην γραμματεία του Ομίλου (τηλ. 2831053070) Δευτέρα-Παρασκευή 16:00-20:00.
β) Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση info@oar.gr.

Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής ορίζεται μέχρι την Δευτέρα 17/10/2020 και ώρα 16:00. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, το έτος γέννησης και το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντος. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής ή κακών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η κλήρωση θα γίνει δημόσια την Δευτέρα 17/10/2022 και ώρα 18:00 στα γραφεία του Ομίλου μας και μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Προσέλευση 15 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης του κάθε αγώνα. Σε περίπτωση καθυστέρησης πάνω από 15 λεπτά από την ώρα έναρξης ο αγώνας θα κατακυρώνεται στον αντίπαλο. Αγώνας που έχει προγραμματιστεί, για τυχόν αλλαγή ημέρας και ώρας πρέπει να συναινέσουν ο επιδιαιτητής και οι 2 παίκτες, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο. Αν κάποιοι από τους συμμετέχοντες έχουν σοβαρό πρόβλημα προσέλευσης συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, θα πρέπει να το αναφέρουν κατά τη δήλωση συμμετοχής. Διαφορετικά υποχρεούνται να τηρήσουν αυστηρά το πρόγραμμα των αγώνων. Για τους συμμετέχοντες από άλλη περιοχή (εκτός νομού), η διοργάνωση θα προσπαθεί να τους βάλει να παίξουν τις ίδιες ώρες. Με ευθύνη του νικητή επιστρέφονται οι μπάλες και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα στη γραμματεία.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 20€ με δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες και καταβάλλεται πριν από τον πρώτο αγώνα. Απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης ή υπεύθυνης δήλωσης.

ΕΠΑΘΛΑ
Θα δοθούν κύπελλα στους νικητές και στους φιναλίστ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά με ευθύνη τους θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των αγώνων από την ιστοσελίδα www.oar.gr και από το facebook του Ομίλου ή θα τηλεφωνούν στην γραμματεία τις ώρες λειτουργίας της.  Στη λήξη του τουρνουά θα γίνουν οι απονομές επάθλων στους νικητές και θα ακολουθήσει κέρασμα στους συμμετέχοντες.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Υπεύθυνοι αγώνων ορίζονται οι Λαγουδάκης Σταύρος και Μαυρομάτης Μάριος.
Επιδιαιτητής Α: Λυρής Γιώργος, Επιδιαιτητής Β: Παπαδοπούλου Μαρία.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *