Υπερψηφίστηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ

Σε αρκετά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου. Τα μέλη της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης που έδωσαν το παρόν στην Γ.Σ. υπερψήφισαν διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του 2014, αλλά και τον Προϋπολογισμό του 2015. Οι στιγμές έντασης ήταν ελάχιστες και κυρίως οι άνθρωποι του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Εκεί εστίασαν οι εκπρόσωποι των περισσότερων ομάδων, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η διοίκηση της ΕΠΣΡ, αλλά θίγοντας για ακόμη μία φορά τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται. Το προεδρείο της ΕΠΣ Ρεθύμνου διαμήνυσε πως πρόθεση του Δ.Σ. της Ένωσης είναι, το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξει ραντεβού με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου, αλλά και την Αντιπερειφεριάρχη Ρεθύμνου, για να συζητήσουν για γηπεδικά θέματα του δήμου, αλλά και του νομού.
Μετά από την έκθεση του διοικητικού απολογισμού δια στόματος του προέδρου της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Γιώργου Δασκαλομαρκάκη, τα σωματεία-μέλη, ψήφισαν, με 22 εξ αυτών να ψηφίζουν «ναι» και μόνο τον εκπρόσωπο των Μαργαριτών να ψηφίζει «λευκό». Τον Οικονομικό απολογισμό του 2014, που είχε επιμεληθεί ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης, υπερψήφισαν 20 σωματεία, με τις Μαργαρίτες να τον καταψηφίζουν. Το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε και στην ψήφιση του Προϋπολογισμού για το 2015.
Με την ολοκλήρωση της έγκρισης των απολογισμών και του προϋπολογισμού, η ΕΠΣ Ρεθύμνου διενήργησε κλήρωση, μεταξύ των σωματείων-μελών της, αντί του φλουριού για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τον κλήρο τράβηξε ο Ενωσιακός τεχνικός Γιώργος Μανωλακάκης και τυχερός αναδείχθηκε ο ΑΟ Ψηλορείτης, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε μία δωρεάν διαιτησία. Τέλος, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης το Ταμείο Αρωγής απέκτησε το δικό του καταστατικό και πρόεδρος αναλαμβάνει ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιάννης Γαζανός, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Α’ Αντιπροέδρου Νίκου Στεφανάκη. Στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση ζητήθηκε από τα σωματεία να επιλέξουν δύο προέδρους για να συμπληρωθεί το τριμελές Δ.Σ., με τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. Νίκο Βερνάδο να εκπροσωπεί τις ομάδες Β’ ΕΠΣΡ, ενώ για την θέση του προέδρου ομάδας Α’ ΕΠΣΡ, προορίζεται ο Μανόλης Βαρούχας (Άρης Ρεθύμνου).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *