Υποβιβάστηκε στην Α2 ο ΝΟ Ρεθύμνου

Παιχνίδι γκραν-γκινιόλ στα Χανιά, Ο ΝΟ Ρεθύμνου ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (13-10, κ.α. 10-10) από την ΑΕΚ η οποία παραμένει (με 2-0 στις νίκες) στην Α1 Εθνική Κατηγορία Υδατοσφαίρισης ενώ η Ρεθυμνιώτικη ομάδα την νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2.

Όλα κρίθηκαν στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, όπου μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Ντιβίνα Νίγκρο. Η τερματοφύλακας της Ένωσης, απέκρουσε και τα τρία χτυπήματα πέναλτι των γηπεδούχων (Ντόιλ, Αμορόζα, Ά. Λιμπιτάκη), ενώ οι παίκτριες της ΑΕΚ, αντίθετα, ευστόχησαν, και έτσι δεν χρειάσθηκε να «εκτελεστούν» άλλα.

Σε όλη τη διάρκεια ο αγώνας ήταν ντέρμπι. Καμία από τις δυο ομάδες δεν ξέφυγε στο σκορ, παρά μόνο στα τελευταία λεπτά που ο ΝΟ Ρεθύμνου προηγήθηκε 10-8 (2:58 από τη λήξη). Στο 1:41 μείωσε η Λιαπάκη και η ίδια ισοφάρισε 00:58 από τη λήξη του δραματικού αγώνα (και τις δυο φορές παίζοντας με παίκτρια παραπάνω), που οδηγήθηκε στα πέναλτι. Στο 1:41 από τη λήξη, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος της ΑΕΚ,  Κ. Ακριτίδης για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών.

Ο ΓΣ Περιστερίου νίκησε 5-4 τον ΝΟ Λάρισας στην έδρα του και πανηγυρίζει την παραμονή του στην Α1 Εθνική Κατηγορία Υδατοσφαίρισης. Η θεσσαλική ομάδα θα αγωνιστεί του χρόνου στην Α2.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Ντάσιου 10-11
Ντόιλ, απέκρουσε η Νίγκρο
Καλαϊτζή 10-12
Αμορόζα, απέκρουσε η Νίγκρο
Γκίλλα 10-13
Ά. Λιμπιτάκη, απέκρουσε η Νίγκρο

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΕΚ 10-13 (κ.α.10-10, πέναλτι 0-3)
Τα οκτάλεπτα:
3-3, 3-4, 1-1, 3-2, πέν. 0-3.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 4, Κυριακάκη, Μ. Φαρμάκη, Τσιουγκρή 2, Ζαφειράκη, Αμορόζα 3, Σ, Λυμπιτάκη, Ε. Φαρμάκη 1, Α. Λιμπιτάκη, Ε. Λιμπιτάκη, Ανυφαντάκη.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι, Πάτερου, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 2, Γκίλλα 5, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη 2, Ντάσιου 3, Μιχαηλίδου 1, Φουντή, Φελλά, Πετεινάτου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *