Υπόσχεται πολλά η Εθνική μας…

Η νέα νίκη, η σταθερά εξαιρετική εμφάνιση και το 2χ2 στη φάση των ομίλων είναι αρκετά για να αφήσουν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών. Αυτή τη φορά αντίπαλος της Εθνικής μας ήταν η Σουηδία, η οποία είχε κάνει την έκπληξη απέναντι στη Γερμανία στην πρεμιέρα, την οποία και διέλυσε με 79-44.
Όλο και καλύτερη γίνεται η “γαλανόλευκη”, η οποία δηλώνει βροντερό “παρών” σε κάθε αναμέτρηση. Αν και μόλις πέρυσι ανέβηκε από την Β’ κατηγορία, δείχνει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στην Α’, με τις εμφανίσεις και τη δυναμική της να “προβλέπουν” τη συνέχεια. Μάλιστα, αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως σε κάθε ματς εμφανίζεται και διαφορετικός πρωταγωνιστής. Σήμερα έλαμψε ο Χρηστίδης, πετυχαίνοντας 24 πόντους, με τον Καρρά να ακολουθεί με 15 πόντους, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος αρχίζει να βρίσκει τον καλό του εαυτό μετά τον τραυματισμό του.
Με το 2χ2 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα χάσει πολύ δύσκολα την 1η θέση στον Α’ όμιλο, αφού για να γίνει αυτό θα πρέπει να χάσει αύριο από τη Γερμανία (21.15) και να κερδίσει η Τσεχία τη Σουηδία. Από κει και πέρα, εάν καταφέρει να περάσει ως πρώτη στη φάση των “16” τότε πιθανότερος αντίπαλος είναι η Ισλανδία, την οποία την είχε αντιμετωπίσει στο προτελευταίο φιλικό στο Ρέθυμνο και είχε επικρατήσει με  71-54.

Τα Δεκάλεπτα: 16-09, 34-23, 58-36, 79-44.
Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Λούντζης 4, Μιλεντίγιεβιτς 2, Κόνιαρης 6 (6κλ), Φλιώνης, Καρράς 15, Σκουλίδας 2, Δίπλαρος 5, Αγραβάνης, Χρηστίδης 24, Χαραλαμπόπουλος 10, Μουράτος 9, Τάταρης 2.
Σουηδία (Σβένσον): Άρβιντσον 10, Χάνσον 5, Λάρσον 5, Σιόλιν, Ίσοβιτς, Λέτσεσνε 4, Μπέρκελουντ, Μπίργκαντερ 13 (12ρ),  Άπελγκρεν, Μπράντμαρκ 1, Γιόχανσον 6.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *