Φιλική ήττα για τους άνδρες του Ν. ΟΠΕΡ από τον δυνατό ΟΦΗ

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για την σεζόν 2023-24, που θα τον βρει στην Α2 κατηγορία, ο ΟΠΕ Ρεθύμνου ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με 3-0 σετ στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου.
Η ομάδα του Ρεθύμνου, είχε απουσίες, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Κολομβιανός που έχει αποκτήσει για να την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Α2.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Το παιχνίδι
Στο πρώτο σετ, ο ΟΦΗ με μεγάλη δύναμη στο σερβίς, αλλά και τους δυο ξένους του, Mihajlovič και Mäkinen, να είναι ασταμάτητοι, ξεκίνησε με 6-0 και 9-1, δείχνοντας την ανωτερότητα του, απέναντι στον Ν. ΟΠΕΡ. Οι παίκτες του ΟΦΗ προηγήθηκαν με 20-7 και έκλεισαν το σετ με 25-9.
Στο δεύτερο σετ, ο Ν.ΟΠΕΡ, προσπάθησε να είναι πιο ανταγωνιστικός, απέναντι στον ΟΦΗ, που προηγήθηκε με 12-5, 15-6 και 17-7 και έκλεισε το σετ με 25-14. Στο τρίτο σετ, η εικόνα, δεν άλλαξε, με την Ηρακλειώτικη ομάδα να επικρατεί με 25-12, καθώς προηγήθηκε νωρίτερα με 12-6, 17-8. Οι δυο ομάδες συμφώνησαν να παίξουν και ένα ται-μπρέικ στο τέλος, με τον ΟΦΗ να το κερδίζει και αυτό με 15-8.

ΟΦΗ-ΟΠΕ Ρεθύμνου 3-0
Τα σετ:
25-9, 25-14, 25-12. (15-8)
Διαιτητές: Καραπουλάκης, Πατεράκη.

ΟΦΗ (Aντωνιάδης): Mihajlovič, Mäkinen , Ρουσόπουλος, Μιχελάκης, Καρατζάς, Ρουμελιωτάκης, Καφαντάρης, Μπαρντακτζιάν, Δαρίδης.
Ν. ΟΠΕΡ (Μαρούλης): Μαρούλης, Ξυδάκης, Γαλιάκης Α, Χασικος, Τζανιδάκης, Αγαπιάκης, Γαλιάκης Ι, Καψαλάκης, Γεανιδάκης, Ξανθάκης, Βουτσάς, Ψυχουδάκης, Μποτονάκης.

Ο προπονητής-παίκτης του ΟΠΕΡ Θάνος Μαρούλης, ανέφερε μετά το παιχνίδι: «ξέραμε ότι δεν θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε σε κάποια σημεία τον ΟΦΗ. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα και για μένα απο τα φαβορί να επιστρέψει στην Volley League. Eμείς έχουμε στόχο την παραμονή στην Α2 και πιστεύω ότι χτίζουμε κάτι καλό στο Ρέθυμνο.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *