Φιλική ισοπαλία (2-2) στο Ατσιπόπουλο

Φιλικό ξεμούδιασμα για Ε.Α.Π. και Ολυμπιακό Ρεθύμνου σε παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Ατσιποπούλου με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών να σφραγίζονται με το τελικό 2-2.

Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι μεταξύ δύο νεανικών ομάδων με αρκετά ταλαντούχα παιδιά στη σύνθεση τους, έχοντας η καθεμία από ένα ημίχρονο. Η Ε.Α.Π. ήταν ανώτερη στο α’ ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0, είχε δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ. Όμως στην επανάληψη ο νέος… στην Β’ κατηγορία Ολυμπιακός Ρεθύμνου, έβγαλε αντίδραση χρησιμοποιώντας 5 ποδοσφαιριστές 14 ετών (2009) και άλλους τόσους 15 ετών (2008), φτάνοντας στο τελικό 2-2.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ με όμορφο σουτ του Λαδιανού μετά από ασίστ του Καλτσουνίδη, ενώ ακολούθησαν δύο δοκάρια για την Ε.Α.Π. σε κεφαλιά του Ζήκου (22’) και πλασέ Εμ. Παυλάκη (26’). Στο 31’ ήρθε το 2-0 με τον Λαδιανό να κλέβει την μπάλα και να τροφοδοτεί τον Καζαμία, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34’ το σουτ του Σταυριδάκη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 39’ ο πορτιέρο του Ολυμπιακού έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση την καλή εκτέλεση φάουλ του Κ. Παυλάκη.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου ισορρόπησε το παιχνίδι και αφού μείωσε στο 60’ με γκολ του Μιχάλη Σταράκη, στο 74’ κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοτζαμπασάκη (2-2).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *