Φιλική νίκη στην Σαντορίνη για τους παλαίμαχους της Ε.Α.Ρ.

Οι παλαίμαχοι της Ε.Α.Ρ. έδωσαν το πρώτο τους φιλικό από τα τέσσερα προγραμματισμένα του καλοκαιριού, κόντρα στην ομάδα Παλαιμάχων του Πανθηραικού και επικράτησαν 4-1. Τα γκολ για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα πέτυχαν, τρία ο Γ. Ιωαννίδης και ένα ο Β. Χόμπης, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε (3-1) ο Ν. Νομικός. Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν παρά την ηλικία τους έδειξαν ότι το «τόπι» όσα χρόνια και αν περάσουν δεν ξεχνιέται και πρόσφεραν όμορφες στιγμές σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Το φιλικό παιχνίδι έγινε στην Σαντορίνη με την αποστολή της Ρεθυμνιώτικης ομάδας να τυγχάνει εκπληκτικής φιλοξενίας από τους γηπεδούχους. Η αναμέτρηση έγινε παρουσία του Δήμαρχου Θήρας κ. Α. Ζώρζου, της Έπαρχου Θήρας κυρίας Θ. Λειβαδάρου, του πρόεδρου του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης «Το Αρκάδι» κ. Μ. Ορφανός, του Πρόεδρου και του αντιπροέδρου της ομάδας του Πανθηραικού κ.κ. Ν. Καμπουράκη, και Γ. Συνολάκη.

Παλαίμαχοι Ε.Α.Ρ.:
Μακριδάκης, Μπουλιός, Γαλάνης, Μπέκας, Ξηράκης, Δεληγιαννάκης, Μαρινάκης, Καλαιτζιδάκης, Βουράκης, Βροντάκης, Ιωαννήδης.
Έπεξαν ακομα: Χόμπης, Κάββαλος, Μαρκουλιδάκης, Παπαδάκης.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι αλλά και ο Συλλόγου Κρήτων Σαντορίνης παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες και βιβλίο με την ιστορία του νησιού, υπογεγραμμένο από όλους του παίκτες της ομάδας τους, στην αποστολή της Ε.Α.Ρ., ενώ από την πλευρά τους οι Ρεθυμνιώτες απένειμαν πλακέτες, στην ομάδα του Πανθηραικού, στον πρόεδρο κ. Ν. Καμπουράκη και στο Λιμενάρχη Σαντορίνης, Γ. Γραμματέα της ομάδας και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μ. Βασαλάκη, ο οποίος φρόντισε να μην λήψη τίποτα στους Ρεθυμνιώτες κατά την 3ημερη παραμονή τους στο νησί.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση παλαιμάχων Ε.Α.Ρ.
«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Λιμενάρχη Σαντορίνης κ. Μ. Βασαλάκη, τον πρόεδρο του Πανθηραικού κ. Ν. Καμπουράκη, την διοίκηση της ομάδας, και τον Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία κ. Γ. Συνολάκη, για ότι παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας κατά την παραμονή της στο νησί. επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο Ρέθυμνο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *