Φινάλε για το 2ο Διεθνές Τουρνουά Τένις Βετεράνων

Την Παρασκευή 29 Μαΐου ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές τουρνουά τένις βετεράνων, Agkali Retirement Homes Tournament, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Τένις(ITF), την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και τον Σύλλογος Βετεράνων Αντισφαίρισης Ελλάδας (ΣΒΑΕ).
Αθλητές εντός και εκτός Κρήτης κατέφθασαν στην Κρήτη από την Τρίτη 26 Μαΐου. Δυστυχώς η συμμετοχή δεν έφτασε στα περσινά επίπεδα, λόγω ταυτόχρονης διεξαγωγής άλλων τουρνουά (κύπελλο Ελλάδος Βετεράνων και Παγκρήτιο τουρνουά Ιεράπετρας). Το τουρνουά κύλησε ομαλά και οι κατηγορίες που έγιναν ήταν στα μονά ανδρών 35+,40+, 45+, 55+ και στα διπλά ανδρών 35+ και 45+.
Την Τετάρτη 27 Μαΐου ο όμιλος διοργάνωσε δεξίωση για τους συμμετέχοντες του τουρνουά και τους φιλάθλους των αγώνων. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενο τουρνουά.

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει την επιδιαιτητή των αγώνων Πέννυ Βαβίτσα, για την άριστη συνεργασία που είχε με τον όμιλο, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία:
Μονά Ανδρών 35+: 1ος :Βασίλας Χάρης
2ος : Thomas Javor
Μονά Ανδρών 40+: 1ος : Τενέντες Χρήστος
2ος : Γαλερός Σταύρος
Μονά Ανδρών 45+: 1ος : Μπόγρης Κων/νος
2ος :Κοτσώνας Παναγιώτης
Μονά Ανδρών 55+: 1ος :Λαλιώτης Αντώνης
2ος :Τσατσάκης Άρης
Διπλά Ανδρών 35+:1οι : Βασίλας Χάρης-Μπόγρης Κων/νος
2οι :Ντινόπουλος Αχιλλέας-Βασιλάκης Βαγγέλης
Διπλά Ανδρών 45+: 1οι : Λαλιώτης Αντώνης-Ανυφαντάκης Μιχάλης.
2οι : Λυρής Γιώργος-Λαγουδάκης Σταύρος

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *