Φιτσανάκης: «Δοκιμάσαμε και πάλι πολλά πράγματα»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Κώστας Φιτσανάκης, αναγνωρίζοντας την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Ο έμπειρος τεχνικός ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ΝΟ Χανίων και την επιστροφή του στην Α1 πόλο Ανδρών και στην δική του ομάδα να επιτύχει τον στόχο της παραμονής μέσα από την διαδικασία των πλέιν άουτ. «Επιστρέψαμε στην έδρα των Χανίων μετά από χρόνια και είναι ευχάριστο να είναι ανοιχτά τα κολυμβητήρια και να γίνονται αγώνες. Για το παιχνίδι θεωρώ ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες  και επίσης διαφορά στους στόχους. Εμείς δοκιμάζουμε πολλά πράγματα αυτή την περίοδο και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι άουτ. Τα Χανιά από την άλλη είναι μια πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα τους ειδικότερα πάρα πολύ δύσκολη.

Να ευχηθώ να έχουν καλή πορεία στα πλέι οφ και να καταφέρουν την άνοδο γιατί το αξίζουν και στη συνέχεια μπορούν να κρατηθούν στην Α1. Όσο για μας ελπίζω να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι άουτ και να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΝΟ Χανίων, Ηλίας Μαχαίρας τόνισε, «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμη πιο καλά, αλλά είχαμε κάποιες απρόοπτες απουσίες, καθώς δύο παιδιά έχασαν το αεροπλάνο και έτσι δεν μπορέσαμε να είμαστε πλήρεις. Από εκεί και πέρα όμως αντεπεξήλθαμε και μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας από την αρχή το προβάδισμα και το κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος δεν είχε πίεση για το αποτέλεσμα ενώ εμείς είχαμε λίγο άγχος γιατί θέλαμε να επιβεβαιώσουμε και μαθηματικά την παρουσία μας στον όμιλο ανόδου. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα για τη συμμετοχή μας στον όμιλο ανόδου νομίζω ότι αν δουλέψουμε θα διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Από τη στιγμή που έχει ανοίξει πισίνα δουλεύουμε καλύτερα και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι στην τελική φάση».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *