Φιτσανάκης: «Να δώσουμε 120% για να πάρουμε την νίκη στην πρεμιέρα»

Ο Κώστας Φιτσανάκης μίλησε στο Ρέθυμνο sports.gr για το νέο πρωτάθλημα, που ξεκινάει με ντέρμπι για την ομάδα του. Φυσικά θέλει να ξεκινήσει με νίκη ο ΝΟΡ το φετινό πρωτάθλημα, περιμένοντας από τις παίκτριες του να δώσουν το 120% για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Ξεκινάμε στο πρωτάθλημα με ένα ντέρμπι. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια κατακτά την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παραδοσιακά, όμως, τα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στον Ηρακλή είναι ντέρμπι. Δείχνει πως έχει κάποια προβλήματα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει.
Οφείλουμε να μπούμε από την αρχή στο 120% για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Αν τα καταφέρουμε θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη συνέχεια. Στόχος είναι η παραμονή στην Α1 και η όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή», τόνισε αρχικά ο Φιτσανάκης, για να σταθεί στη συνέχεια, στο γεγονός πως η ομάδα του θα χρησιμοποιήσει για έδρα της σήμερα, το κολυμβητήριο Ηρακλείου. «Ο παράγοντας της έδρας είναι ένα πρόβλημα το οποίου έχουμε να αντιμετωπίσουμε και φέτος. Έχουμε μάθει, όμως, να ζούμε με αυτό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έδρα όποιο κολυμβητήριο κι αν χρησιμοποιήσουμε.
Απέναντι στον Ηρακλή θα αγωνιστούμε στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου. Η άδεια λειτουργίας του κολυμβητηρίου Χανίων δεν είναι πλήρης για την τέλεση αγώνων Α1 και αναγκαστικά θα αγωνιστούμε στο Ηράκλειο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *