Φιτσανάκης: «Πάμε για το 1-0…»

Ψυχή και πάθος ζήτησε από τις παίκτριες του, ο Κώστας Φιτσανάκης για τον αυριανό πρώτο μικρό τελικό στην Α1 πόλο Γυναικών, με τον Εθνικό, στις 15.00 στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, με το πάθος για τη νίκη να αποτελεί βασικό παράγοντα για να έρθει αυτή. «Δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση στους αγώνες με την Βουλιαγμένη, αλλά θεωρώ πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν έχει σημασία ούτε αν έχεις την εμπειρία ούτε αν είσαι σε καλή κατάσταση. Πρόκειται για παιχνίδια που κάθε ομάδα μπαίνει με ότι δυνάμεις και ότι θέληση έχει. Αυτό που μιλάει είναι η ψυχή και το πάθος.

Εμείς και ο Εθνικός είμαστε δύο ισοδύναμες ομάδες και όλα είναι πιθανά σε μία σειρά αγώνων. Δεν έχουμε άγχος, δεν νοιώθουμε πίεση. Θεωρώ πως η πίεση είναι στην πλευρά του Εθνικού, ο οποίος θα προσπαθήσει να κρατήσει τα κεκτημένα του.

Από την πλευρά μας, έχουμε πολύ θέληση και όρεξη να αποδείξουμε πως δεν έχουμε φθάσει τυχαία ως εδώ, όντας διεκδικητές της 3ης θέσης και στην τελική κατάταξη».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *