«Χρυσή» νίκη του Ερμή στο 90’ (1-0 την Προοδευτική στα Ζωνιανά)

Σπουδαία επικράτηση για τον Ερμή Ζωνιανών ο οποίος επικράτησε μιας ομάδας με ίδιους στόχους της Προοδευτικής με 1-0 για την 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου στην Γ’ Εθνική και πλέον ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα πλησιάζει αρκετά στην ζώνη της παραμονής. Παράλληλα με το σημερινό τρίποντο έφτασε τους 24 βαθμούς ξεπερνώντας τους «βυσσινί» οι οποίοι έμειναν στους 23.

Και οι δύο ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν και τον πολύ δυνατό άνεμο που φυσούσε στο γήπεδο Ζωνιανών με τους «πράσινους» να πραγματοποιούν για άλλο ένα παιχνίδι μια πολύ καλή εμφάνιση και να κατορθώνουν λίγο πριν το τέλος να σκοράρουν και να πανηγυρίσουν την σημαντική αυτή νίκη. Η ομάδα του Μυλοποτάμου συνεχίζει την ανοδική της πορεία το τελευταίο διάστημα και πλέον μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

12’ Σουτ του Ξυγκάκη λίγο άουτ.

15’ Φάουλ του Σαρρή κεφαλιά του Κωστάκη μπλοκάρει ο Πραντάλος.

24’ Κόρνερ του Τσακίρη σύγχυση στην περιοχή του Ερμή σουτ του Ξυγκάκη διώχνει σε κόρνερ ο Δερμιτζάκης με την βοήθεια του δοκαριού του.

25’ Κόρνερ του Τσακίρη κεφαλιά του Νικολόπουλου μπλοκάρει ο Δερμιτζάκης.

26’ Εξαιρετικό σουτ του Γαβρά από τα 30 μέτρα η μπάλα φεύγει ελάχιστα αουτ.

29’ Σέντρα του Κωστάκη τακουνάκι του Αρουέλο άουτ.

32’ Κόρνερ του Τσακίρη σουτ του Νικολόπουλου στα σώματα νέο σουτ του Ανδριόπουλου διώνχουν στην γραμμή οι αμυντικοί του Ερμή.

38’ Σέντρα του Κεφαλούκου εξ’ επαφής δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά ο Αρουέλο.

39’ Σουτ Βαταμίδη λίγο αουτ.

42’ Σουτ Αγκουίνο λίγο άουτ.

44’ Ζητάει πέναλτι ο Ερμής σε μαρκάρισμα πάνω στον Γεμιστό.

52’ Ζητάει πέναλτι ο Ερμής σε μαρκάρισμα του Θεοδωρίδη πάνω στον Κωστάκη.

71’ Κόρνερ του Τσακίρη κεφαλιά του Νικολόπουλου λίγο άουτ.

80’ Κόρνερ Βιτώρου κεφαλιά Αγκουίνο άουτ.

90’ Κεφαλούκος από αριστερά έστρωσε στον Λίτσκα ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Ερμής Ζωνιανών (Μηνάς Πίτσος): Δεμιτζάκης, Ζερβός, Γεμιστός, Σαρρής, Ακουίνο, Σκουτέλης (65’ Λίτσκας), Βαταμίδης (56’ Βιτώρος), Κεφαλούκος (90’+2’ Αλεξάκης), Κωστάκης, Αρουέλο, Αυγουστάκης.

Προοδευτική (Πάρις Ανδράλας): Πραντάλος, Πετράκης, Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Ανδριόπουλος, Ξενοπανάγος (83’ Γκόγκα), Τσακίρης, Ξυγκάκης, Σταθόπουλος (56’ Δρόσης), Λαζαρίδης, Γαβράς (46’ Θεοδωρίδης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *